350 TL Bütçeli SSD Önerisi

RecepReis

Megapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Merhabalar. 350 TL bütçem var. Giriş seviyesi 250 GB bir SSD almayı düşünüyorum, aklımda Toshiba OCZ TR200 SSD var. Sizce bu alınmaya değer mi yoksa önerebileceğiniz başka SSD markası veya ürünü var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende o SSD'nin TR150 modeli var, yaklaşık 2 sene önce almıştım performansı gayet iyi durumda. 850 Evo alamıyorsanız o SSD'yi tercih edebilirsiniz.

Bu da test sonucu:

Adsız.png

Tavsiyeniz üzere Samsung 850 EVO siparişi verdim yarın elime geçer. Windows formatı attım, video ile sistemi aktaracağım fakat benim bios 9 yıl önce güncellenmiş bir sorun olur mu. Kasa içerisin de Sata 3 gibi kablolar var ama PSU üzerinden geliyor gibi. Ana kart üzerin de mavi renkli 6GB yazan 3 tane port var, onlar için kablo almam mı gerekecek?

SSD kurulumu yaptım ve sistemi aktardım fakat hızım böyle gözüküyor. Yanlış bir şey mi yaptım yoksa kablo yüzünden mi hızım düştü acaba ?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    13,7 KB · Görüntüleme: 71
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı