W Wazted Femtopat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 69 26 Nisan 2023 #1 Winfluenced - Link bulunamadı ya da duraklatıldı! Bu klayye alınır mı? İndirimle 340 lira gibi bir fiyata geliyor, kullananlar varsa ve deneyimlerini aktarırsa sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Nisan 2023
Winfluenced - Link bulunamadı ya da duraklatıldı! Bu klayye alınır mı? İndirimle 340 lira gibi bir fiyata geliyor, kullananlar varsa ve deneyimlerini aktarırsa sevinirim.
5 550519 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 20.327 Makaleler 2 Çözümler 39 26 Nisan 2023 #2 Wazted dedi: Winfluenced - Link bulunamadı ya da duraklatıldı! Bu klayye alınır mı? İndirimle 340 lira gibi bir fiyata geliyor, kullananlar varsa ve deneyimlerini aktarırsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Alınır, güzel bir fiyat.
Wazted dedi: Winfluenced - Link bulunamadı ya da duraklatıldı! Bu klayye alınır mı? İndirimle 340 lira gibi bir fiyata geliyor, kullananlar varsa ve deneyimlerini aktarırsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Alınır, güzel bir fiyat.
kiyaz Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 409 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2023 #3 Wazted dedi: Winfluenced - Link bulunamadı ya da duraklatıldı! Bu klayye alınır mı? İndirimle 340 lira gibi bir fiyata geliyor, kullananlar varsa ve deneyimlerini aktarırsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hoacağım biraz daha ekle bence mekanik bir klavye al almışken.
Wazted dedi: Winfluenced - Link bulunamadı ya da duraklatıldı! Bu klayye alınır mı? İndirimle 340 lira gibi bir fiyata geliyor, kullananlar varsa ve deneyimlerini aktarırsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hoacağım biraz daha ekle bence mekanik bir klavye al almışken.
Duman0912 Decapat Katılım 31 Aralık 2022 Mesajlar 936 Çözümler 1 26 Nisan 2023 #4 Bende o fiyat bandında bir şey arıyorum ama almışken tek usb olsun diye düşündüm bu nasıldır bilginiz var mı?ya da öneriniz Philips C501 SPT6501B/00 Kablosuz Klavye Mouse Seti Fiyatı - Trendyol Philips C501 Kablosuz Klavye Mouse Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Bende o fiyat bandında bir şey arıyorum ama almışken tek usb olsun diye düşündüm bu nasıldır bilginiz var mı?ya da öneriniz Philips C501 SPT6501B/00 Kablosuz Klavye Mouse Seti Fiyatı - Trendyol Philips C501 Kablosuz Klavye Mouse Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
W Wazted Femtopat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 69 26 Nisan 2023 #5 kiyaz dedi: Hoacağım biraz daha ekle bence mekanik bir klavye al almışken. Genişletmek için tıkla... Öneriniz var mıdır?
kiyaz dedi: Hoacağım biraz daha ekle bence mekanik bir klavye al almışken. Genişletmek için tıkla... Öneriniz var mıdır?
5 550519 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 20.327 Makaleler 2 Çözümler 39 26 Nisan 2023 #6 Duman0912 dedi: Bende o fiyat bandında bir şey arıyorum ama almışken tek usb olsun diye düşündüm bu nasıldır bilginiz var mı?ya da öneriniz Philips C501 SPT6501B/00 Kablosuz Klavye Mouse Seti Fiyatı - Trendyol Philips C501 Kablosuz Klavye Mouse Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Attığınız ürün yaklaşık 650 lira. Işıksız istiyorsan alınabilir.
Duman0912 dedi: Bende o fiyat bandında bir şey arıyorum ama almışken tek usb olsun diye düşündüm bu nasıldır bilginiz var mı?ya da öneriniz Philips C501 SPT6501B/00 Kablosuz Klavye Mouse Seti Fiyatı - Trendyol Philips C501 Kablosuz Klavye Mouse Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Attığınız ürün yaklaşık 650 lira. Işıksız istiyorsan alınabilir.
kiyaz Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 409 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2023 #7 @Wazted Gamepower Ogre var bildiğim bu fiyatlara yaklaşık
Dikastes Megapat Katılım 28 Mayıs 2015 Mesajlar 240 26 Nisan 2023 #8 Duman0912 dedi: Bende o fiyat bandında bir şey arıyorum ama almışken tek usb olsun diye düşündüm bu nasıldır bilginiz var mı?ya da öneriniz Philips C501 SPT6501B/00 Kablosuz Klavye Mouse Seti Fiyatı - Trendyol Philips C501 Kablosuz Klavye Mouse Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... A101'e geldiğinde almıştım bunu ve mouse'u bozuk çıktığı için 2 hafta sonra iade ettim. Mouse hakkında yorum yapamam ama klavyeyi çok beğenmiştim tuşları ve sesleri gayet güzeldi.
Duman0912 dedi: Bende o fiyat bandında bir şey arıyorum ama almışken tek usb olsun diye düşündüm bu nasıldır bilginiz var mı?ya da öneriniz Philips C501 SPT6501B/00 Kablosuz Klavye Mouse Seti Fiyatı - Trendyol Philips C501 Kablosuz Klavye Mouse Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... A101'e geldiğinde almıştım bunu ve mouse'u bozuk çıktığı için 2 hafta sonra iade ettim. Mouse hakkında yorum yapamam ama klavyeyi çok beğenmiştim tuşları ve sesleri gayet güzeldi.
5 550519 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 20.327 Makaleler 2 Çözümler 39 26 Nisan 2023 #9 kiyaz dedi: @Wazted Gamepower Ogre var bildiğim bu fiyatlara yaklaşık Genişletmek için tıkla... Kronik sorunlu bir model. @JakerT4, hocam sizin daha fazla öneriniz var mı? AOC GK200 önerecektim de son zamanlarda basmama şikayetleri var.
kiyaz dedi: @Wazted Gamepower Ogre var bildiğim bu fiyatlara yaklaşık Genişletmek için tıkla... Kronik sorunlu bir model. @JakerT4, hocam sizin daha fazla öneriniz var mı? AOC GK200 önerecektim de son zamanlarda basmama şikayetleri var.
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 26 Nisan 2023 #10 Duman0912 dedi: Bende o fiyat bandında bir şey arıyorum ama almışken tek usb olsun diye düşündüm bu nasıldır bilginiz var mı?ya da öneriniz Philips C501 SPT6501B/00 Kablosuz Klavye Mouse Seti Fiyatı - Trendyol Philips C501 Kablosuz Klavye Mouse Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Alakaları yok ki hocam oyun için istiyor arkadaş.
Duman0912 dedi: Bende o fiyat bandında bir şey arıyorum ama almışken tek usb olsun diye düşündüm bu nasıldır bilginiz var mı?ya da öneriniz Philips C501 SPT6501B/00 Kablosuz Klavye Mouse Seti Fiyatı - Trendyol Philips C501 Kablosuz Klavye Mouse Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Alakaları yok ki hocam oyun için istiyor arkadaş.