350 TL Mekanik Klavye Önerisi

Buna bakabilirsiniz isterseniz: Trust 22983 Gxt 890 Cada Rgb Türkçe Mekanik Oyuncu Klavyesi | Trendyol

Kullananlar genellikle memnun.

Bu da var fakat mekanik hisli:

Hocam GamePower öneriyor musunuz?
Örnek olarak: GAMEPOWER CALYPSO RGB MAVİ SWITCH OPTİK MEKANİK KLAVYE Fiyatları ve Özellikleri.

Ben de daha dün benzer bir konu açtım. Konudaki klavyeye de bir bakın isterseniz.

GXT 890, hunter series t-600. bunlar dışında pek de seçenek yok zaten.

Ben de daha dün benzer bir konu açtım. Konudaki klavyeye de bir bakın isterseniz.

Şahsen tercih edeceğim bir marka değil.

Arkadaşlar, söylediğiniz modellerden birini alacağım yüksek ihtimalle ama bir sorum daha var. Bir de bilek desteği bulunan bir model daha önerebilir misiniz? (Yine mekanik olursa sevinirim)

Arkadaşlar, söylediğiniz modellerden birini alacağım yüksek ihtimalle ama bir sorum daha var. Bir de bilek desteği bulunan bir model daha önerebilir misiniz? (Yine mekanik olursa sevinirim)
Hunter Series T-600'de sadece sol el için bilek desteği var, şu anda da bu klavyeyi kullanıyorum zaten. Hiç mi hiç önermem ama düşünürsen Gamepower Warlock vardı bilek destekli, ayriyeten Trust GXT 890 için ayrı bilek desteği satılıyor, linkini aşağıya bırakıyorum. Belki düşünürsün. Zamanında bu klavyeyle bu bilek desteğini kullanmıştım, pek sağlıklı olmuyor haberin olsun. Bilek yukarıda kalıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı