Buna bakabilirsiniz isterseniz: Trust 22983 Gxt 890 Cada Rgb Türkçe Mekanik Oyuncu Klavyesi | Trendyol
Kullananlar genellikle memnun.
Bu da var fakat mekanik hisli:
![]()
Cooler Master MK110 RGB Mekanik Hisli Oyun Klavyesi - Türkçe Fiyatları ve Özellikleri
Cooler Master MK110 RGB Mekanik Hisli Oyun Klavyesi - Türkçe en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.urun.n11.com
2 ay sonra bozulur, gerek yok bence.Hocam GamePower öneriyor musunuz?
Örnek olarak: GAMEPOWER CALYPSO RGB MAVİ SWITCH OPTİK MEKANİK KLAVYE Fiyatları ve Özellikleri.
Şahsen tercih edeceğim bir marka değil.Hocam GamePower öneriyor musunuz?
Örnek olarak: GAMEPOWER CALYPSO RGB MAVİ SWITCH OPTİK MEKANİK KLAVYE Fiyatları ve Özellikleri.
GXT 890, hunter series t-600. bunlar dışında pek de seçenek yok zaten.
350 TL klavye önerisi
Arkadaşlar klavyelere kendi çapımda biraz hakimim diyebilirim. Daha önce bu forumda defalarca insanlara bu fiyattaki Çin işi mekanik klavyeer yerine Corsair, cooler masyer, HyperX'in klavyelerinin alınması gerektiğini bizzat kendim söyledim. Ancak durum şu ki Cooler Master MK110, Corsair K55...www.technopat.net
Ben de daha dün benzer bir konu açtım. Konudaki klavyeye de bir bakın isterseniz.
Şahsen tercih edeceğim bir marka değil.
Hunter Series T-600'de sadece sol el için bilek desteği var, şu anda da bu klavyeyi kullanıyorum zaten. Hiç mi hiç önermem ama düşünürsen Gamepower Warlock vardı bilek destekli, ayriyeten Trust GXT 890 için ayrı bilek desteği satılıyor, linkini aşağıya bırakıyorum. Belki düşünürsün. Zamanında bu klavyeyle bu bilek desteğini kullanmıştım, pek sağlıklı olmuyor haberin olsun. Bilek yukarıda kalıyor.Arkadaşlar, söylediğiniz modellerden birini alacağım yüksek ihtimalle ama bir sorum daha var. Bir de bilek desteği bulunan bir model daha önerebilir misiniz? (Yine mekanik olursa sevinirim)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.