350 TL Membran klavye önerisi

Siz olsanız hangisini alırsınız?

Ben şahsen Blue Switch sesinden nefret ediyorum. İnanılmaz bir şekilde kulağımı tırmalıyor. Ancak illa mekanik olsun derseniz Red Switch ya da brown Switch mekanik klavyelere bakmanızı öneririm. En azından daha tok ve sessiz sesleri var. Ha mekanik klavye şart değil derseniz alloy Core öneririm. RGB konusunda gayet çeşitli ve kaliteli bir klavye.

Razer ürünlerine bayılırım, ama bu klavyeye o kadar para verilmez.

Komşumun oğlunda var basış hissiyatı çok güzel ama membrana 400 TL fazlası verilmez.

Hala kullanıyorum ve memnunum. Dediğiniz gibi bir sorun yaşamadım.

Teknosa'da deneyince nedense basış hissiyatı hoşuma gitmedi.
HyperX alloy Elite 2 alacağım, bir kere almışken tam alayım. Bu yüzden 5 ay bekleyeceğim.
Teşekkürler.

Komşumun oğlunda var basış hissiyatı çok güzel ama membrana 400 TL fazlası verilmez.

Teknosa'da deneyince nedense basış hissiyatı hoşuma gitmedi.
HyperX alloy Elite 2 alacağım, bir kere almışken tam alayım. Bu yüzden 5 ay bekleyeceğim.
Teşekkürler.
Mekanik değil mebran olduğu için olabilir. İyi forumlar :)

Çok kuru geldi ama. Razer veya Logitech K400'ünki gibi de değildi.
Sizce bir klavyeye 1000 TL verilir mi?

O kadar verecek durumum olsa verirdim. Hatta eskiden biriktirip almayı düşünmüştüm ama ekonomik durumuma göre çok mantıklı gelmedi. İnternet kafede Razer klavyeler var çok beğeniyorum ve istiyorum. Ama bütçem olmadığı için veremiyorum. Yani bu sizin durumunuza ve kullanış amacınıza bağlı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı