350 TL RGB klavye önerisi

Dostum ben de kullandım ama çok memnun kaldığımı söyleyemem.
Ne kullandın 50 Tl'lik faresini mi?
400Tl'ye klavyesi var kullan bakalım.
2 senedir Brown Switch'li klavyesini kullanmaktayım. Tık demeden çalışıyor. Kulaklıkları çok iyi değil orası ayrı ama parasını verdiğin zaman çok kaliteli klavye ve fareleri var. Ayrıca Sıvı Soğutmasını da denedim markanın. Açıkçası diğer soğutmalardan tek farkı markası.

Dostum memnun isen ne mutlu sana. Ve neden bu kadar agresif bir yorum yaptın anlayamadım ben sadece yorumumu ve düşüncemi söyledim.

Kulaklığım SS Arctis 3. Snopy'nin kulaklığının iyi olmadığını belirttim. GamePower önermediğimide belirttim. Siz nasıl Windows 10'unuz ile mutlu iseniz bende Everest klavyemden memnunum durum basit.
Windows 10 - Everest? Bu nasıl bir yaratıcılıktır yarabbi.

Eğer bütçeni biraz daha yükseltebilirsen G213 öneririm bende var. Ses yapmıyor ve RGB var.

Sen belkide sevmiyorsun bilmiyorum. Sevmiyorsan üstüne alınma. Kafam yeterince karışık zaten.
Olay şu.
2 Sene Rampage klavye kullandım mekanik ve tık demeden çalıştı. RGB olarak ayrıca R6 modelide var. Oda çok iyi sorununu görmedim. 4 faresi mevcut markanın şuan. 4'üde tık demeden çalışıyor.
ön yargı ile kötülediğiniz markaların arasında suçsuz olan da var demek istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teknoloji şans işidir dostum . Everest gibi markalar zor durumda kalınırsa alınması gereken markalar. Hepsi Çin'den gelen ürünlere marka basıyor. Sonra da millet "mİlLi gUrUrUmuZ eVeREST" diye geçiniyor. Kaliteli Monster gibi Türk markalarına lafım yok. Onlar gayet iyi bir şekilde kendileri yapıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…