GAMETECH Freezer Hd 2.4 Çift Rainbow Fanlı 4x Bakır Borulu Performans Serisi Kule Tipi Işlemci Fanı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Bu şekilde kule fanları alabilirsin ama stok fan yetersiz kalacağını düşünmüyorum.
GAMETECH Freezer Hd 2.4 Çift Rainbow Fanlı 4x Bakır Borulu Performans Serisi Kule Tipi Işlemci Fanı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Bu şekilde kule fanları alabilirsin ama stok fan yetersiz kalacağını düşünmüyorum.
Önermemesinin nedeni nedir söyledi mi? Arkadaşlarımda var bu fandan kullanıyorlar hiç şikayet ettiklerini görmedim ben stok fanıyla mutluyum hatta kasada 6 tane fan var hepsi %100 çalışıyor
Önermemesinin nedeni nedir söyledi mi? Arkadaşlarımda var bu fandan kullanıyorlar hiç şikayet ettiklerini görmedim ben stok fanıyla mutluyum hatta kasada 6 tane fan var hepsi %100 çalışıyor
Şöyle şu anlık apu diye 4. fanı almadım yarı mesh kasa spu diye dedim işlemci fanı alayım ekran kartı alınca 4. fanı da alırım sence mantıklı mı düşüncem?
Şöyle şu anlık APU diye 4. fanı almadım yarı mesh kasa spu diye dedim işlemci fanı alayım ekran kartı alınca 4. fanı da alırım sence mantıklı mı düşüncem?
Kanka önde 2 arkada 1 egzoz fan yeterli bence çok da kasmaya gerek yokmuş onu anladım ben sadece sevdiğimden her bir noktaya fan bağladım. Hatta 1050 Ti ekran kartım vardı fanı çok küçüktü çıkardım ona da silikonla fan yapıştırdım.