cLmaks Hectopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 99 17 Ağustos 2020 #11 Lux ultisi kullanan kedi dedi: Sahibinden ve Letgo var hocam. Evet yasak. Zaten konunuz onaylanmaz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Son bir sorum olcaktı bu psu yu birkaç ay kullanabilir miyim sıkıntı çıkarmadan? Çünkü paramın son damlasına kadar harcadım da.
Lux ultisi kullanan kedi dedi: Sahibinden ve Letgo var hocam. Evet yasak. Zaten konunuz onaylanmaz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Son bir sorum olcaktı bu psu yu birkaç ay kullanabilir miyim sıkıntı çıkarmadan? Çünkü paramın son damlasına kadar harcadım da.
Lux ultisi kullanan kedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2017 Mesajlar 6.412 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Ağustos 2020 #12 cLmaks dedi: Son bir sorum olcaktı bu psu yu birkaç ay kullanabilir miyim sıkıntı çıkarmadan? Çünkü paramın son damlasına kadar harcadım da. Genişletmek için tıkla... Kullanabilirsiniz fakat diken üstünde. Şaka bir yana yeni olduğu için bir süre kullanabileceğinizi düşünüyorum.
cLmaks dedi: Son bir sorum olcaktı bu psu yu birkaç ay kullanabilir miyim sıkıntı çıkarmadan? Çünkü paramın son damlasına kadar harcadım da. Genişletmek için tıkla... Kullanabilirsiniz fakat diken üstünde. Şaka bir yana yeni olduğu için bir süre kullanabileceğinizi düşünüyorum.
cLmaks Hectopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 99 17 Ağustos 2020 #13 Lux ultisi kullanan kedi dedi: Kullanabilirsiniz fakat diken üstünde. Şaka bir yana yeni olduğu için bir süre kullanabileceğinizi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam eyvallah çok teşekkür ederim .
Lux ultisi kullanan kedi dedi: Kullanabilirsiniz fakat diken üstünde. Şaka bir yana yeni olduğu için bir süre kullanabileceğinizi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam eyvallah çok teşekkür ederim .
E EjderLefLef Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2019 Mesajlar 2.460 Çözümler 2 17 Ağustos 2020 #14 High Power 500W Eco Serisi 80+ Bronz Güç Kaynağı High Power 500W Eco Serisi 80+ Bronz Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun www.sinerji.gen.tr N11'deki daha ucuzmuş ama bu PSU alabilirsiniz model olarak.
High Power 500W Eco Serisi 80+ Bronz Güç Kaynağı High Power 500W Eco Serisi 80+ Bronz Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun www.sinerji.gen.tr N11'deki daha ucuzmuş ama bu PSU alabilirsiniz model olarak.