Raxuel
Decapat
Daha fazla
Aynı şeyi yaşarsınız.Uygun fiyatlı bir klavye arıyorum şu anlık aklımda Everest KB-X88 klavye var. Bütçe maksimum 300 350 olsun.
Amacım arada Valorant gibi oyunlar oynamak ama ana amaç yazılım şu an kullandığım klavye aynı anda 2 tuştan fazlasına basmıyor ve silme tuşunu zorla algılıyor.
Konu oyun ekipmanları, dediğiniz ofis. Logitech'e kimse en iyisi demiyor. Kablosuz isteyemez zaten bu fiyata.Logitech al en iyisi o diyorlar su an 280 olmasi lazim ama kablolu istersen.
Konu oyun ekipmanları, dediğiniz ofis. Logitech'e kimse en iyisi demiyor. Kablosuz isteyemez zaten bu fiyata.
Ofis klavyesiyle oyun güzel oynayamaz. Konu klavye, oyun ekipmanlarında klavye. Çevrenizde öyle duyduysanız bile saçmalık. Daha iyi klavyeler var.Ben cevremde bu sekilde duydum zaten herkes en iyisi Logitech dedi demedim ayrica konu klavye, oyun ekipmani degil. Arkadas ozellikle yazilim yazmak icin istemis yani ofis grubuna girer. Dikkatli okuyunuz.
Ofis klavyesiyle oyun güzel oynayamaz. Konu klavye, oyun ekipmanlarında klavye. Çevrenizde öyle duyduysanız bile saçmalık. Daha iyi klavyeler var.
teşşekür ederimLogitech al en iyisi o diyorlar su an 280 olmasi lazim ama kablolu istersen.
kanka arada oyunda oynucam onun için ağırlıklı yazılım ama oyunda oynucamKonu oyun ekipmanları, dediğiniz ofis. Logitech'e kimse en iyisi demiyor. Kablosuz isteyemez zaten bu fiyata.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.