350 TL'ye oyun için fare önerisi

Bütçe
350

Loxina

Hectopat
Katılım
10 Ocak 2021
Mesajlar
509
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Oyun için kullanabileceğim mouse arıyorum. Daha çok FPS türü oyunlar oynuyorum, ellerim ortalama büyüklükte.
 

Bu mouseu bazı arkadaşlar önermiyor sensörü kötü vs. diye. Ben ortalama 1 - 1.5 yıl yoğun şekilde kullandım, hiç sorun yaşamadım. Deathadder V2 alınca G102 LS'yi yedek olarak kaldırdım. Çevremden kullananlardan da bir şikayet duymadım. Ofisimizde 2 adet G102 Prodigy modeli yaklaşık 5 yıldır kullanılıyor, çift tıklama da dahil herhangi bir sorun yaşamadık. Deneyimlerim kısaca bu şekilde. Umarım fikir açısından yardımcı olur.
 
Son düzenleme:

Çok iyi liste.
 
Hocam şöyle bir listem vardı. Belki yardımı dokunur.
 

Bu mouseu bazı arkadaşlar önermiyor sensörü kötü vs. diye. Ben kullandığım süre boyunca hiç sorun yaşamadım, çevremden kullananlardan da bir şikayet duymadım.
G203 Lightsync'yi 9 ay gibi bir süre kullandıktan sonra tekerleği seğirmeye başladı. Logitech'e yazdığımda eski mouseu istemeden yenisini yolladılar. Fakat sorun mouseun içinde tekerleğin olduğu yerde çok fazla toz ve kir birikmesiymiş. Mouseun içini açıp temizlediğimde sorun çözüldü. Katar Pro'yu ise birkaç ay kullandıktan sonra çift tıklama ve basılı tutarken bırakma sorunları yaşamaya başladım. Sonra onu ablama paslayıp yeni gelen G203'den devam ettim. Yani özet olarak G203 çözülebilir sorun çıkartabilir ama Logitech'in müşteri memnuniyeti yüksektir.

Mouse önerisi olarak bütçe artarsa Corsair Sabre Pro öneririm.
 

Geri
Yukarı