bu klavye uzun süre gidermi almayı düşünüyorumdaBu paraya Red switch yok, blue switch olur ise;
![]()
Galax Stealth 03 Blue Switch RGB Aydınlatmalı Mekanik Oyuncu Klavyesi (KGS0314T1MR1BBK0-GLX) | Teknobiyotik
Anahtar: 104 anahtar Gölgelenme önleme: 100% Anahtarlar: Mekanik Klavye Dokusu: Metal Aydınlatma: LED Astar: PVC 1.3M Liman: Yok Bağlantı: kablolu Bilek Dinlendirme: Numarawww.teknobiyotik.com
Maalesef, bende de blue var. Çok ses yapıyor. Özellikle geceleri.Bu paraya Red switch yok, blue switch olur ise;
![]()
Galax Stealth 03 Blue Switch RGB Aydınlatmalı Mekanik Oyuncu Klavyesi (KGS0314T1MR1BBK0-GLX) | Teknobiyotik
Anahtar: 104 anahtar Gölgelenme önleme: 100% Anahtarlar: Mekanik Klavye Dokusu: Metal Aydınlatma: LED Astar: PVC 1.3M Liman: Yok Bağlantı: kablolu Bilek Dinlendirme: Numarawww.teknobiyotik.com
Evet, uzun süre götürecektir.bu klavye uzun süre gidermi almayı düşünüyorumda
O zaman ya bütçeyi arttıracaksınız, ya da membran bakmanız gerek.Maalesef, bende de blue var. Çok ses yapıyor. Özellikle geceleri.
Peki zaten blue switch almayı düşünüyorum o ses nedense beni çok tatmin ediyor :dEvet, uzun süre götürecektir.
O zaman ya bütçeyi arttıracaksınız, ya da membran bakmanız gerek.
Bende o yüzden aldım. Hoş olmasına hoş ama geceleri fazla ses çıkıyor. Gündüz problem yokta..Peki zaten blue switch almayı düşünüyorum o ses nedense beni çok tatmin ediyor :d
340-350 TL bütçem var. Red Switch, RGB'li bir mekanik klavye arıyorum.compact de olabilir, fark etmez. Önerilerinize açığım.
Kalitesiz bir model, alınmaz.Şöyle bir klavye var eğer TKL size sorun olmayacaksa.![]()
Gamepower Overlord Red Kırmızı Switch 88 Tuşlu Compact Türkçe Q Mekanik Oyuncu Klavye - Fiyatı, Yorumları
Gamepower Overlord Red Kırmızı Switch 88 Tuşlu Compact Türkçe Q Mekanik Oyuncu Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.