350 TL'ye Red Switch Mekanik Klavye Önerisi

Bütçe
350
Bende o yüzden aldım. Hoş olmasına hoş ama geceleri fazla ses çıkıyor. Gündüz problem yokta..
evet bende red switch ayrı bir klavye var geceleri onu kullanmayı düşünüyorum. Ki geceleri çok fazla pc de duran bir insan değilim.
Şöyle bir klavye var eğer TKL size sorun olmayacaksa.
Ucuz bi mekanik klavye bu yüzden yüksek ihtimalle bir yerlerden kısmışlardır o fiyatı bende almayı düşünmüştüm bi zamanlar fakat iyi bir klavye değil. Muhtemelen Kronik sorunlar yaşayabilirsiniz.

Arkadaşım uzun süredir kullanıyor kendisi LoL ve Dota oynuyor, herhangi bir sorun yaşamadığını söyledi (kendisi Black switch olan modelini kullanıyor). Ve ayrıca bu fiyata alınabilecek en iyi Red Switch klavye denilebilir.
Arkadaşınızın sorun yaşamaması sorunsuz bir model olduğu anlamına gelmez. Gamepower ve türevi markalar çinden aldıkları kalitesiz ürünlere marka basıp satışa çıkarmaktalar ve birkaç modelleri dışında kaliteli modelleri yok denebilir, bu model de kalitesizlerden biri.

Bu klavye hotswap yani tuşları değişiyor. 8 Tane siyah tuş çıkıyor ek olarak kutudan(red Switch gibi sessiz) W asd Q e gibi tuşlarını değiştirirseniz siyah tuş ile sessiz çalışır oyun oynarken.

340-350 TL bütçem var. Red switch, RGB'li bir mekanik klavye arıyorum. Compact de olabilir, fark etmez. Önerilerinize açığım..
O fiyata red switch kaliteli klavye bulamazsın, senin için çok fark etmeyecekse mekanik hisli klavyelere bakabilirsin. Bunu öneririm:

Artıları:
mekanik hissiyatı veriyor
Razerin kendi yazılımıyla baya özelleştirilebiliyor
80milyon tıklama ömrü sunuyor

Eksileri:
Rgb ışıklarının parlaklığı yetersiz (gündüz kullanımı için)
Mekanik değil

Arkadaşınızın sorun yaşamaması sorunsuz bir model olduğu anlamına gelmez. Gamepower ve türevi markalar Çin'den aldıkları kalitesiz ürünlere marka basıp satışa çıkarmaktalar ve birkaç modelleri dışında kaliteli modelleri yok denebilir, bu model de kalitesizlerden biri.

Ben sadece bu fiyata klavye önerdim, arkadaşım da kullandığı ve herhangi bir sorunu olmadığı için önerdim.

Ucuz bir mekanik klavye bu yüzden yüksek ihtimalle bir yerlerden kısmışlardır o fiyatı bende almayı düşünmüştüm bir zamanlar fakat iyi bir klavye değil. Muhtemelen kronik sorunlar yaşayabilirsiniz.

Üstte de belirttiğim gibi kullanan bir tanıdığım olduğu ve şikayeti olmadığı için öneride bulundum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı