350 TL'ye Tablet Önerisi

WereBear

Kilopat
Daha fazla  
Vatan ya da Evkur'dan bana iyi bir tablet önerir misiniz ? Vatan'dan olursa Maksimum 350 TL. Evkur'dan olursa aylık maksimum 40 TL. Tablette aradığım özellikler şunlar :

-İstediğim oyunu hiç takılmadan oynatabilsin. (Fifa 2015-Dead Trigged 2 - Asphalt 8 - Blitz Brigade - Batman vs.)

-Kamerası düşük olsa bile iyi video ve fotoğraf çekebilmeli.

-Şarjı iyi dayanmalı.

-Wi-fi alanı geniş olmalı. Modeme uzak olsam bile en zaından 1-2 kademe çekmeli.

İnternete Galaxy Tab 4 yazdığında bütün özellikler karşına çıkıyor zaten.
Bende biliyorum fakat kaç Tl ve hangi model ? O yüzden link istedim.

Ben kendim bikaç model buldum. PRO'nun tabletleri.
7 inç : PRBT766 ARM CORTEX A7- 1.5 GHZ-1GB DDR3-8GB DISK-7''-ANDROİD4.4 - Vatan Bilgisayar

9 inç : PRBT931 A33 QUAD CORE- 1.3 GHZ-1GB DDR3-8GB DISK-7''-ANDROİD4.4 - Vatan Bilgisayar

10.1 inç : PRBT131 A33 QUAD CORE- 1.3 GHZ-1GB DDR3-8GB DISK-7''-ANDROİD4.4 - Vatan Bilgisayar

Bunlarda hoşuma gitti ve fiyatları da uygun. ASUS va birde onu yazdım yukarıda. Bunlarda bir seçenek.

Galaxy Tab 4 kullanıyorum. Şunu söyliyim 350 tl lık tabletten beklentin fazla olmasın. Mutlaka aradığın özelliklerden biri iyi olmayacaktır.
Tab 4 ne kadar ? Kameradan vazgeçeceğim bu gidişle. Oyun performansı - wi- fi alanı ve şarjı biraz dayansın yeter.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı