350 TL'yi geçmeyecek kulaklık tavsiyesi

Bütçe
350

itsmeares

Decapat
Katılım
28 Mayıs 2021
Mesajlar
104
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Önceki 3 ayda kulaklığım bozuldu bende ablamın kulaklığını kullanmaya başladım ve kulaklık Gaming olmadığı için ve kulak içi olduğu için değişmek istiyorum, 350 TL'yi geçmeyecek kulaklık önerilerinizi bekliyorum🙂.

Bu arada Rampage Rogue kırmızı 7.1 diye bir kulaklık buldum. Stokta da yok ama beyazı da gelecekmiş sonraki stok yenilenmesinde sizce nasıl bir kulaklık?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bence Rampage almayın. Kendim şuan Gamepower Mei kullanıyorum 280 liraya almıştım. Dipses sorunu dışında gayet iyi, dipses sorunu da kulaklık üzerinden sesi kısınca düzeliyor. Onun dışında daha önce de 8 ay Trust Gxt 450 kullandım. Ancak 8 ay sonunda bozuldu maalesef. Bendeki üründen kaynaklı olabilir. Onun dışında o da güzel kulaklıktı. Bunlara bakabilirsin.
 
Senin yerinde olsam biraz daha para biriktirir Cloud Stinger alırdım indirimdeyken 350 TL'ye İtopya'dan almıştım 2 senedir rahatlıkla sorunsuz kullanmaya devam ediyorum. mevcut fiyatı ortlama 499 TL
 
Bence Rampage almayın. Kendim şu an Gamepower mei kullanıyorum 280 liraya almıştım. Dip ses sorunu dışında gayet iyi, dip ses sorunu da kulaklık üzerinden sesi kısınca düzeliyor. Onun dışında daha önce de 8 ay Trust GXT 450 kullandım. Ancak 8 ay sonunda bozuldu maalesef. Bendeki üründen kaynaklı olabilir. Onun dışında o da güzel kulaklıktı. Bunlara bakabilirsin.

Gamepower mei 1159'dan 337 TL'ye düşmüş özellikleri de güzel gözüküyor ama kulaklıklardan pek anlamadığımdan değerlendirmelere baktım, çoğu kişi 5 yıldız vermiş bunu alabilirim.

Senin yerinde olsam biraz daha para biriktirir Cloud Stinger alırdım indirimdeyken 350 TL'ye İtopya'dan almıştım 2 senedir rahatlıkla sorunsuz kullanmaya devam ediyorum. Mevcut fiyatı ortlama 499 TL.

Para biriktirmeyi bende düşündüm, ama klavyem kötü olduğu için onu değiştireceğim üstüne zaten yeni bilgisayar için de para biriktiriyorum.


Hocam benim Cooler Master'a karşı bir kinim var nedense hiç sevmiyorum vallahi 😅.
 
Gamepower mei 1159'dan 337 TL'ye düşmüş özellikleri de güzel gözüküyor ama kulaklıklardan pek anlamadığımdan değerlendirmelere baktım, çoğu kişi 5 yıldız vermiş bunu alabilirim.
1159'dan mı düşmüş 😂. Hocam dediğim gibi dipses sorunu çoğu kişi yaşıyor. Bi de bendeki kulaklıkta 7.1 Sanal sesi açtığım zaman Discord'tan arkadaşlarımla falan konuşurken biraz cızırdama oluyor. Ancak 7.1'i açmazsam ve kulaklıktan sesi kısıp Windows'tan yükseltirsem 2 sorun da çözülüyor. 370 TL'ye bunu almanızı daha çok tavsiye edebilirim. Trust'ta bu sorunları yaşamamıştım. Trust GXT 450 Blizz 7.1 USB Oyun Kulaklığı (7.1 Sanal Surround Ses, PC ve Laptop için, LED Aydınlatma) : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol Gamepower listenizin altlarında dursun bence. Ama dediğim şeyleri sorun etmezseniz onu da alabilirsiniz. Dediğim gibi sorun sadece bende de olabilir :).
 
1159'dan mı düşmüş 😂. Hocam dediğim gibi dip ses sorunu çoğu kişi yaşıyor. Bir de bendeki kulaklıkta 7.1 sanal sesi açtığım zaman Discord'tan arkadaşlarımla falan konuşurken biraz cızırdama oluyor. Ancak 7.1'i açmazsam ve kulaklıktan sesi kısıp Windows'tan yükseltirsem 2 sorun da çözülüyor. 370 TL'ye bunu almanızı daha çok tavsiye edebilirim. Trust'ta bu sorunları yaşamamıştım. Trust GXT 450 Blizz 7.1 USB Oyun Kulaklığı (7.1 Sanal Surround Ses, PC ve Laptop için, LED Aydınlatma) : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol Gamepower listenizin altlarında dursun bence. Ama dediğim şeyleri sorun etmezseniz onu da alabilirsiniz. Dediğim gibi sorun sadece bende de olabilir :).

Trust'ta iyi ise diyelim Gamepower'da sorun yok sizce hangisi daha iyidir?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı