3500-4000 TL Arası Sistem Tavsiyesi

Yumuth35

Decapat
Merhaba arkadaşlar, ben bu fiyat aralığında bir sistem toplamak istiyorum fakat işlemci olarak ne seçeceğim ve diğer parçaları ne seçmeliyim çok kararsız kaldım. Intel ve AMD sistem önerilerinize açığım, şimdiden teşekkürler.

Ayrıca anakart ileriye açık upgrade edilebilecek olması çok önemli, şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Buyrun böyle yaklaşık 4000 TL'ye geliyor. Kendimde 12, 13'ü gibi aynı sistemi topluyacağım. Tabi başka sitelerden araştırırsanız daha uyguna gelecektir. İslemciyi ilerde yükseltirseniz daha iyi olur. Ama forumda bilgilendiğim kadarıyla işlemci tam olarak işinizi görecektir.

Peki bu sistem nasıl? Elimde 1tb 7200rpm seagate in harddiski bulunduğu için depolama odaklı bir şey eklemedim. İlerde para biriktirip ssd alabilirim. Genel olarak sistemi önerir misiniz ?

Buyrun böyle yaklaşık 4000 TL'ye geliyor. Kendimde 12, 13'ü gibi aynı sistemi topluyacağım. Tabi başka sitelerden araştırırsanız daha uyguna gelecektir. İslemciyi ilerde yükseltirseniz daha iyi olur. Ama forumda bilgilendiğim kadarıyla işlemci tam olarak işinizi görecektir.

Tavsiye için teşekkür ederim. Bu sistemede bakıcam eğer daha uygun fiyata bulursam buradan sizi bilgilendiririm.
Monitör, fare, klavye dahil mi?
Hayır değil

Son düzenleme:

Bence 2200g düşük kalır bu fiayata itopya dan ryzen 2600 lü sistem bulunur. Kendin toplasan bile 2600 lü bir şey yaşarsın. Lütfen doğru düzgün önerme yapalım parana yazık ilerde ekran kartı yükseltmesine açık değil bu işlemci

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı