3500-4000 TL sistem toplama

freedager

Hectopat
Katılım
28 Mayıs 2015
Mesajlar
323
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle merhaba herkese iyi sosyaller diliyorum. Ben yaklaşık 3 aydır bilgisayar toplama parça seçimi vs. konusunda araştırma yapıyorum. Özellikle technopat forumu ve @Recep Baltaş @Ali Güngör ün yaptıkları incelemeler ve tavsiyeler bana baya bir yardımcı oldu. Videoları izlemeden önce vatanda bilgisayardan hazır toplatıp öyle almak istiyordum fakat videoları izledikten sonra baya bir şey öğrendim. Hem de o zevki yaşamak için kendim toplayacağım bilgisayarı. Bütçe olarak başlıkta da belirttiğim gibi 3500-4000 TL arası bir bütçem var ekran hariç sadece kasa. Sadece oyun amaçlı ve internette sörf amaçlı bir kasa istiyorum renderla vs. işim yok. Uzun ömürlü ve sağlam bir kasa olmasını istiyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sistem bir göz at:

Vatan 4000 TL.JPG
 
yok dostum asıl istediğim bilgisayarı kendim toplayarak o zevki tatmak :) technopat sosyalden ve recep ve ali abinin sistem toplama resheberlerinden baya bişey öğrendim bir sıkıntı olursa yine burdan yardım alırım zaten önerin için saolasın :) @ekmeğin altındaki etiket
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı