3500 - 4000 TL'ye mekanik klavye önerisi

Rosien

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar daha önce hiç mekanik klavye kullanmadım. 2 gündür aklımda Corsair K70 RGB MK. 2 klavye vardır ama almışken en iyisini almak istiyorum. SteelSeries Apex Pro almayı düşünüyorum ama benim için önemli olan tepkime süresinin hızlı olması ve konforlu olması. OLED ekran, makro tuşları falan hiç işim olmuyor. Önerisi olan var mıdır?

Bu bütçede alacağınız çoğu klavye sizi memnun edecektir. Logitech G915 TKL, SteelSeries Apex Pro veya Razer BlackWidow V3.

E o zaman optik klavye bak kanka.
İlla mekanik alacağım diyorsan SteelSeries ve Logitech genelde tercihim olur.
Razer Blackwidow bu seriyi biraz arastir. Belki kendine uygun bir versiyonunu bulabilirsin.

Wooting'in klavyelerine bakmanızı öneririm. Şu anda en hızlı klavyeler onlar. Avrupa'dan gönderiliyor. Vergi ve kargo dahil olmadan fiyatı €160.

Logitech G G915 TKL Kablosuz Gaming Klavye

Kardeşim öncelikle iyi geceler senin için önerebileceğim şu anki kur içerisinde 2 adet klavye var birisi senin de dediğin gibi SteelSeries Apex Pro, diğeri ise Logitech G G915 kablosuz TKL klavye. Açıkçası çok büyük farklılıklar yok 2 klavye arasında ikisi de zaten mekanik ancak Logitech klavye de ayrıca klavyenin tuşları çok ince. Zamanında deneyimleme şansım olmuştu bu klavyeyi kısa bir süre içinde deneyimlesem bile klavyeyi sıkıntı yaşamadan bence gayet kullanırsın. Ayrıca aşırı rahat bir klavye. Tek bir eksiği bilek desteği bulunmaması. İnternetten görüntülediğim de 40 saat garanti pil ömrü de var. Alırsan hayırlı olsun kardeşim iyi geceler.

Logitech G G915 TKL Kablosuz Gaming Klavye

Kardeşim öncelikle iyi geceler senin için önerebileceğim şu anki kur içerisinde 2 adet klavye var birisi senin de dediğin gibi SteelSeries Apex Pro, diğeri ise Logitech G G915 kablosuz TKL klavye. Açıkçası çok büyük farklılıklar yok 2 klavye arasında ikisi de zaten mekanik ancak Logitech klavye de ayrıca klavyenin tuşları çok ince. Zamanında deneyimleme şansım olmuştu bu klavyeyi kısa bir süre içinde deneyimlesem bile klavyeyi sıkıntı yaşamadan bence gayet kullanırsın. Ayrıca aşırı rahat bir klavye. Tek bir eksiği bilek desteği bulunmaması. İnternetten görüntülediğim de 40 saat garanti pil ömrü de var. Alırsan hayırlı olsun kardeşim iyi geceler.
Kral sağolasın güzel yorumun için apex pro tercih ettim az önce umarım pişman olmam

Arkadaşlar daha önce hiç mekanik klavye kullanmadım. 2 gündür aklımda Corsair K70 RGB mk. 2 klavye vardır ama almışken en iyisini almak istiyorum. SteelSeries Apex Pro almayı düşünüyorum ama benim için önemli olan tepkime süresinin hızlı olması ve konforlu olması. OLED ekran, makro tuşları falan hiç işim olmuyor. Önerisi olan var mıdır?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bu klavyeler nasildir ben Custom ile ugrasiyorum size yardimci olayim vidolarin yorumundan ulasabilirisniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı