3500-4000TL'ye klavye önerisi

Bütçe
3500-4000
@kxy hocam senin de bi fikrini alabilirsem sevinirim.

Sanki şu an seçenekler:
-
-
-

Kailh ve starburst farkına baktım aşırı bir fark söz konusu değil hissiyat ve ses değişiyor belki ufak malzeme kalitesi değişiyordur. Bunun yanında ace68 uygun fiyatlı olarak bir seçenek diğer seçenekler 1300TL daha pahalı mesela buna değer mi bilemiyorum.
Bunu al geç.

değermi ki 1000tl lik farka
Ne kadar fark var bilmiyorum.

Mekanik.
Mekaniklerin pek farkı yok sadece malzeme kalitesi ve yapı tipi biraz değişir oda pek fark etmez bu bütçelerde.
Manyetik.
Bütçesine ve rakiplerine göre güzel özelliklere sahip.
Ve bu bütçede bir de jet 75 var bu ikili dışında pek ürün yok.

Hocam konudan ayrı bir şekilde yazacağım klavyeler aşırı güzelmiş ya klavye aldığım zaman keşke görseydim bunları.

Hocam konudan ayrı bir şekilde yazacağım klavyeler aşırı güzelmiş ya klavye aldığım zaman keşke görseydim bunları.
Keşke sorsaydınız hocam ben aldığım halde canım çekiyor öyle düşünün.

Evet arkadaşlar kasım indirimlerini bekleyelim belki düşer fiyatlar dedik stok kalmadı. Artık indirim de olmaz diye düşünerek nihai bir karar verme vakti. Açıkçası manyetik he olursa iyi olur Rapid trigger açısından ama gözle görülür bir fark olmayacağını bende farkındayım sadece bu bütçeye mümkünse neden olmasın. Malzeme kalitesi ve kullanıcı yorumları olumlu olduğu sürece uygun fiyatlı manyetik klavyeler tercih. İyi bir seçenek yoksa tabii ki mekaniklere de açık olmak durumundayım. Konuya ekleme yapma sebebim belki bir indirim ya da geçtiğimiz 1 hafta da bir incelemeden yeni bir fikir oluşmuştur. Açıkçası 3500TL'den fazla vermek istemiyorum. Dediğim gibi %85 Online FPS (ağırlıklı CS2) olarak kullanacağım. Öneriler tamamen aynı ise en azından etiket atarsanız bana bir yönlendirme olmuş olur. Çok teşekkürler. @Michael_Kaiser @kxy

Evet arkadaşlar kasım indirimlerini bekleyelim belki düşer fiyatlar dedik stok kalmadı. Artık indirim de olmaz diye düşünerek nihai bir karar verme vakti. Açıkçası manyetik he olursa iyi olur Rapid trigger açısından ama gözle görülür bir fark olmayacağını bende farkındayım sadece bu bütçeye mümkünse neden olmasın. Malzeme kalitesi ve kullanıcı yorumları olumlu olduğu sürece uygun fiyatlı manyetik klavyeler tercih. İyi bir seçenek yoksa tabii ki mekaniklere de açık olmak durumundayım. Konuya ekleme yapma sebebim belki bir indirim ya da geçtiğimiz 1 hafta da bir incelemeden yeni bir fikir oluşmuştur. Açıkçası 3500TL'den fazla vermek istemiyorum. Dediğim gibi %85 Online FPS (ağırlıklı CS2) olarak kullanacağım. Öneriler tamamen aynı ise en azından etiket atarsanız bana bir yönlendirme olmuş olur. Çok teşekkürler. @Michael_Kaiser @kxy
En iyi özelliklere sahip ve en iyi seçenek bu gibi.

Manyetik şartsa Mix 87 al geç. Değilse bunu öneririm.

Bütçe aryarsada buna bakabilirsin, full aluminyum kasa oldukca premium bir klavyedir.

En iyi özelliklere sahip ve en iyi seçenek bu gibi.

Manyetik şartsa mix 87 al geç. Değilse bunu öneririm.

Bütçe aryarsada buna bakabilirsin, full aluminyum kasa oldukca premium bir klavyedir.

Aslında gerçekten güzel öneriler ama dediğim gibi Max 3500TL vermek istiyorum. Gereksiz gibi geliyor üstü açıkçası ileri zamanlarda değiştirilir gerekirse tekrar. G103'ü emekli edip yeterli performansı almak amaç. Mekaniklerin 3 bağlantılı özellikleri olması çok hoş ama gecikme problemi ne derecedir manyetiklere kıyasla bilemiyorum. Bilginiz var ise çok memnun olurum. Kablolu olarak bağladığımda belki de bu sorun da çözülüyor olabilir. Jet75'in starburst switch seçeneği 3000TL civarı. İnternette kaith ile fark olarak net bir şey bulamıyorum. Burada da bir netlik değil daha çok marka kalitesi olarak kaith öneriliyor. 3500TL altı olarak olarak seçenekler mevcutsa daha memnun olurum. Teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı