3500 ₺ kasa toplama

Hunter0

Hectopat
Arkadaşlar öncelikle selamlar. Bu fiyat bandında hava sirkülasyonu iyi olan, ekran kartı üzmeyecek, işlemcisi fazla eski olmayan, uzun ömürlü bir kasa toplamak istiyorum. PSU sistem için yeterli olması kâfi, çünkü ilerde ekran kartı yükseltmesi vs. yapmayı düşünmüyorum, sonradan yapılacak yükseltmeler RAM ve SSD olabilir. Önerilerinizi bekliyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Teknobiyotik'in sitesinde p1 adlı bi sistem mevcut. Sistemi özelleştirerek işlemciyi ryzen 5 1600 yapın 8gb ram ekleyin 3590 tl ye geliyor.

Ayrıca birde incehesapta pc hocasının fclass sistemi mevcut. Onada 8gb ram eklerseniz nerdeyse aynı oluyor tek fark ondaki ryzen 5 1600 14nm 12 değil bunu eğer değiştirebilirseniz onuda tercih edebilirsiniz

Hava sirkülasyonu kötü malesef fclass ve p1 in
İtopya'nın DAD-G2'si veya DA-V3.5 işini görebilir.
G2 gereksiz pahalı ama v3.5 gayet iyi gibi, sizce hangi yükseltmeleri yapmalıyım , 3.600e kadar yolu olabilir
Parçaları ayrı ayrı da toplayabiliriz eğer önerileriniz var ise

Tek tek alıcaksan indirim günlerini bekleyip alabilirsin. Bu fiyata şunları önerebilirim.
Ryzen 5 1600 12nm (12nm özellikle)
Gıgabyte b450m s2h (overclock yapmıyacaksan a320m de işini görür)
8gb ram 3000mhz(istersen 16 da yapabilirsin ama bence 1 2 aya yapmak daha mantıklı olur fiyat için)
Corsair carbide spec delta 550w
480gb ssd
Ekran kartı olarak gtx 1650 super yada rx 590 ucuz bulabilrisen yada gtx 1660 önerebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…