3500 liraya sistem toplamak

Nanokatalog sitesindeki ön sipariş ürünler alınmamalı, hele hele ram belleklerde sıkıntı çıkabiliyor. 1 ay civarı (13 Temmuz'da ekran kartı aldım yarın elime ulaşacak bir sıkıntı olmazsa gene) bekler arkadaş, gereği yok yani. Ayrıca daha iyi bir kasa seçilmeli bence, kasa için sirkülasyon için iyi fanlar lazım. Daha iyi bir marka iyi olur. Bunlar benim düşüncelerim, hatam varsa düzeltin lütfen.
Bekleyip 2. El almanı düşünmeni tavsiye ederim ekran kartı harici işlemci ve ram anakart 2. el ala bilirsin arkadaşım öyle yaparak 1060 alacakken 1070 ekran kartı aldı öyle düşünmeni tavsiye ederim bu dolar böyleyken dizmek çok zor olur...
2. el ekran kartlarına işlemcilere güven olmuyor ki, adam kafasına O.C yapıyor veya bitcoin madeni yapıyor. Sonra satıyor, eli yüzü düzgün biri bulmak zor artık.

@Melille bütçeyi bu haliyle 50 TL felan aşıyor.
Senin topladığın sistemi de bekliyorum.
Ben de FSP CMT110A koymak isterdim ama bu bütçe ve dolar kuruna bu kadar oluyor.

Ayrıca Nanokatalog güvenilir bir firma.
Ön sipariş ürünleri ortalama 18 günde geliyor. Bunu bir sorun olarak görmüyorum, firmanın doğası.
Ayrıca Nanokatalog'dan alınabileceği söylenmiş.

@Melille bütçeyi bu haliyle 50 TL felan aşıyor.
Senin topladığın sistemi de bekliyorum.
Ben de FSP CMT110A koymak isterdim ama bu bütçe ve dolar kuruna bu kadar oluyor.

Ayrıca Nanokatalog güvenilir bir firma.
Ön sipariş ürünleri ortalama 18 günde geliyor. Bunu bir sorun olarak görmüyorum, firmanın doğası.
Ayrıca Nanokatalog'dan alınabileceği söylenmiş.
Güvenli olabilir ama geç geliyor, ben güvenilir değil demedim zaten. Boşu boşuna beklemesin dedim.

400 TL daha fazla vermek mi yoksa 15 gün daha mı beklemek?
O kartı 15 gün kullanman 400 TL etmiyor.
Bir Nanokatalog fiyatlarına bak, bence fikrini değiştireceksin :D Onlar da artırmış bayağı. Sence oradan almalı mı yoksa başka bir siteden mi ? (Dolar aldı başını gidiyor, ne olacak acaba halimiz ?)

Bir Nanokatalog fiyatlarına bak, bence fikrini değiştireceksin :D Onlar da artırmış bayağı. Sence oradan almalı mı yoksa başka bir siteden mi ? (Dolar aldı başını gidiyor, ne olacak acaba halimiz ?)
Go to the 2. el diyorum ben.
3500'e
  • Ryzen 5 2400G
  • Asus B350-F ROG Strix
  • Gskill TridentZ RGB 16(2x8)Gb 3000MHz
  • Palit Dual GTX 1060 3Gb
  • 500GB SSD
  • Phanteks P400
Sistem 3500 TL ikinci el. İsteyene ilanı atabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Go to the 2. el diyorum ben.
3500'e
  • Ryzen 5 2400G
  • Asus B350-F ROG Strix
  • Gskill TridentZ RGB 16(2x8)Gb 3000MHz
  • Palit Dual GTX 1060 3Gb
  • 500GB SSD
  • Phanteks P400
Sistem 3500 TL ikinci el. İsteyene ilanı atabilirim.
Eğer temizse zaten en mantıklısı bu olur. Ama ek HDD de eklenirse iyi olur sonuçta fazla olması güven veriyor insana :D

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı