3500 sistem nasıldır?

Anakart pahalı. Daha ucuza alınabilir.

RAM'ler pahalı. Bu üründen 2 tane alınabilir.

Ekran kartı olarak yakın bir fiyata Galax EX OC modelini öneririm.

HDD'nin fiyatı pahalı. SSD ise daha ucuza, kaliteli bir model tercih edilebilir.

Kasa ve PSU fiyatına göre iyi değil. Benzer fiyata Corsair Carbide Spec-Delta öneririm.

Monitör gayet güzel ama o parayı hak eder mi bilemem. Daha ucuza Samsung CRG50 modelini öneririm.

Sanırım bu kadar bileşeni ucuza alınca artakalan para ile ekran kartı GTX 1660 Super'e yükseltilebilir.

Hatta hesapladım, Gigabyte GTX 1660 Super modelini tercih ederseniz sizin oluşturduğunuz sistem ile aynı fiyata geliyor. Tabii benim bahsettiğim parçaları tercih ederseniz.

Küçük bir ekleme daha bütçe varsa işlemci olarak en azından Ryzen 5 3500X tercih edin.

Son düzenleme:
Anakart pahalı. Daha ucuza alınabilir.

RAM'ler pahalı. Bu üründen 2 tane alınabilir?

Ekran kartı olarak yakın bir fiyata Galax ex OC modelini öneririm.

HDD'nin fiyatı pahalı. SSD ise daha ucuza, kaliteli bir model tercih edilebilir.

Kasa ve PSU fiyatına göre iyi değil. Benzer fiyata Corsair Carbide Spec-Delta öneririm.

Monitör gayet güzel ama o parayı hak eder mi bilemem. Daha ucuza Samsung CRG50 modelini öneririm.

Sanırım bu kadar bileşeni ucuza alınca artakalan para ile ekran kartı GTX 1660 Super'e yükseltilebilir.

Hatta hesapladım, Gigabyte GTX 1660 Super modelini tercih ederseniz sizin oluşturduğunuz sistem ile aynı fiyata geliyor. Tabii benim bahsettiğim parçaları tercih ederseniz.

PSU kasanın yanında mı geliyor?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı