qRowLing
Hectopat
Daha fazla
Hayır.Arkadaşlar yaklaşık 4 5 aydır 2. el sistem arıyordum ama bütçe çok düşük yani Max 5000 TL'ydi bunu buldum 3500 TL özellikleri nasıl sizce? Bu fiyata alınır mı? Bu arada kasanın tam görüntüsünü de attım.
Hayır.
Neden? Açıklarsanız benim için daha iyi olur yanlış anlamayın.
Kötü hocam. Hangi amaçla kullanmak istediğinizi belirtirseniz ikinci el bir şeyler denenebilir.Neden? Açıklarsanız benim için daha iyi olur yanlış anlamayın.
Sistem kötü o fiyata değmez oyun mu oynayaksınız ona göre sistem bularım size.
Kötü hocam. Hangi amaçla kullanmak istediğinizi belirtirseniz ikinci el bir şeyler denenebilir.
Ekran kartı çok kötü ve eski bunun yerine ortalama bir şey istersen ikinci el gtx1030 ve rx550lere ya da rx470 e bak performansları giriş seviyesinde. Ama bu ekran kartları içinde farklı bir anakart gerekebilir. Bence biraz piyasa analizi yapıp kendin topla daha karlı olursun.Neden? Açıklarsanız benim için daha iyi olur yanlış anlamayın.
Evet bilgisayarda geçirdiğim bütün zamanımı oyuna ayırıyorum teşekkür ederim bu arada.
Sadece oyun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.