3500 TL 2.el sistem önerisi

Evet bilgisayarda geçirdiğim bütün zamanımı oyuna ayırıyorum teşekkür ederim bu arada.

Sadece oyun.
https://www.akakce.com/ram/8-gb-ram.html (2 Adet)
Günümüz oyunlarını stabil şekilde oynatabilecek bir sistemin sıfır parçalarını koydum buraya. İkinci ellerini bulup bütçeyi biraz aşarak böyle bir sistem toplayabilirsiniz.
Yüksek bir beklentiniz olmasın APU bir sistemden. İnternetten oyun testlerini izleyebilirsiniz.

Hocam peki o attığım 3500 TL olan sistemde Valorant'ta en Low ayarlarda 1440x900'da kaç FPS alabilirim? YouTube'da test videolarını bulamadım.

Hocam peki o attığım 3500 TL olan sistemde Valorant'ta en Low ayarlarda 1440x900'da kaç FPS alabilirim? YouTube'da test videolarını bulamadım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam geleceği olmayan bir sistem. Ölü yatırım. Tatmin edici düzeyde oynatmaz.

Hocam bir tane daha sistem buldum 4000 TL i7 3770K Radeon HD 7800 16 GB DDR3 RAM 128 GB SSD 1 TB HDD
ASUS P8H77-V model anakart,
Cooler Master kasa.

Hocam bir tane daha sistem buldum 4000 TL i7 3770K Radeon HD 7800 16 GB DDR3 RAM 128 GB SSD 1 TB HDD
ASUS P8H77-V model anakart,
Cooler Master kasa.
Pek iç açıcı bir sistem değil fakat o fiyata en son çare denilebilir. Benim size bıraktığım sistemi alırsanız ileri zamanda ekran kartı ekleyerek daha iyi performans elde edebilirsiniz. Siz bilirsiniz.

Pek iç açıcı bir sistem değil fakat o fiyata en son çare denilebilir. Benim size bıraktığım sistemi alırsanız ileri zamanda ekran kartı ekleyerek daha iyi performans elde edebilirsiniz. Siz bilirsiniz.

Hocam maalesef alsam bir daha parça değiştiremem babam izin vermez kızıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…