Hielaph Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2018 Mesajlar 2.614 Makaleler 2 Çözümler 14 20 Nisan 2022 #1 Selamlar. Bütçem 3.500 TL. Bu aralıkta 2K 27" monitör önerir misiniz?
Süleyman Yusuf Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2015 Mesajlar 4.307 Çözümler 22 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Nisan 2022 #2 Alabiliyorsan : Dell 27 S2721DGF 165Hz 1ms 2xHDMI DP HDR Nano IPS QHD FreeSync Premium Pro Pivot Gaming Monitör| ITOPYA.COM Olmuyorsa : ViewSonic 27" VX2758-2KP-MHD QHD IPS 1ms 144Hz GAMING Monitör Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Alabiliyorsan : Dell 27 S2721DGF 165Hz 1ms 2xHDMI DP HDR Nano IPS QHD FreeSync Premium Pro Pivot Gaming Monitör| ITOPYA.COM Olmuyorsa : ViewSonic 27" VX2758-2KP-MHD QHD IPS 1ms 144Hz GAMING Monitör Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Hielaph Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2018 Mesajlar 2.614 Makaleler 2 Çözümler 14 20 Nisan 2022 #3 Süleyman Yusuf dedi: Alabiliyorsan : Dell 27 S2721DGF 165Hz 1ms 2xHDMI DP HDR Nano IPS QHD FreeSync Premium Pro Pivot Gaming Monitör| ITOPYA.COM Olmuyorsa : ViewSonic 27" VX2758-2KP-MHD QHD IPS 1ms 144Hz GAMING Monitör Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... DELL çok pahalı. Internetten alamiyorum. Viewsonic de estetik değil. Daha göze hitap eden bir şey taraftarıyım. LG 24GN650-B aldım geçen hafta. Ama coil whine sebebiyle iade ettim. Geçmişken 2K 144 ya da 165 Hz geçeyim diyorum.
Süleyman Yusuf dedi: Alabiliyorsan : Dell 27 S2721DGF 165Hz 1ms 2xHDMI DP HDR Nano IPS QHD FreeSync Premium Pro Pivot Gaming Monitör| ITOPYA.COM Olmuyorsa : ViewSonic 27" VX2758-2KP-MHD QHD IPS 1ms 144Hz GAMING Monitör Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... DELL çok pahalı. Internetten alamiyorum. Viewsonic de estetik değil. Daha göze hitap eden bir şey taraftarıyım. LG 24GN650-B aldım geçen hafta. Ama coil whine sebebiyle iade ettim. Geçmişken 2K 144 ya da 165 Hz geçeyim diyorum.
Xapreas Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 626 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2022 #4 Samsung Odyssey G5 27” 1ms 165 Hz Va Wqhd Display Port Hdmı Freesync Prem Hdr10 1000r Kavisli Gaming Monitör Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Samsung Odyssey G5 27” 1ms 165 Hz Va Wqhd Display Port Hdmı Freesync Prem Hdr10 1000r Kavisli Gaming Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Samsung Odyssey G5 27” 1ms 165 Hz Va Wqhd Display Port Hdmı Freesync Prem Hdr10 1000r Kavisli Gaming Monitör Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Samsung Odyssey G5 27” 1ms 165 Hz Va Wqhd Display Port Hdmı Freesync Prem Hdr10 1000r Kavisli Gaming Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com