3500 TL anakart ve ekran kartı önerisi

Bütçe
3500

Nawex

Centipat
Herkese iyi forumlar, ben halihazırda bulunan anakart ve ekran kartı bileşenlerini değiştirmek istiyorum. Aklımda şöyle bir soru işareti var işlemci ve diğer bileşenleri alacağım. Anakarta uyum sağlayacak mı öneride bulunursanız sevinirim.
  • Rampage 600W kasa.
  • Crosshair Vengeance 8x2 RAM DDR3.
  • Zotac GTX 660 2 GB.
  • AMD FX-8350 AM3+ işlemci.
  • MSI 870A-G54 FX anakart.

Rampage 600W mı?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tam modeli Rmp-600-80p
Hocam sıfır alacak iseniz ürünleri
RX560 4GB
B550M ANA KART.
İkinci el de olabilir aslında amacım elimdeki bütçeyi olabildiğince az kullanmak, mesela anakartı ddr4 uygun birşey tutup ekran kartını ikinci el 1060 3 gb veya gtx 960 düşünüyorum, bu da bir seçenek olabilir mi sizce

Tam modeli Rmp-600-80p

İkinci el de olabilir aslında amacım elimdeki bütçeyi olabildiğince az kullanmak, mesela anakartı ddr4 uygun birşey tutup ekran kartını ikinci el 1060 3 gb veya gtx 960 düşünüyorum, bu da bir seçenek olabilir mi sizce
2.el piyasasını çok fazla bilmiyorum hocam ama sıfır alacaksanız en mantıklısı RX560.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı