3500 TL bütçe sistem toplama

Bütçe
3500

gökayarsln

Megapat
Daha fazla  
Hadi bana oyun odaklı bir sistem toplamamda yardımcı olun :)

Şu anki sistemimin özellikleri şu şekilde:
- AMD FX 4130 işlemci
- ASUS R9 380 2 GB Ekran Kartı
- Gigabyte GA-78LMT-S2 Anakart
- Kingston (2x4) 8 GB RAM
- Xigmatek X-Calibre serisi 500W Güç Kaynağı
-120 GB SSD ve 500GB HDD
- Powerboost geniş büyük kasa (modelini öğrenemedim)

Arkadaşlar sistemim bu şekilde. Benim düşüncem Anakart, İşlemci, RAM değiştirmek ve sisteme 480 GB'lık bir SSD almak. Bunun için 2000-2300 arası bir bütçe ayırmayı düşünüyorum. Aklıma takılan konulardan 1. si Ekran kartımı şu an için değiştirmeme gerek var mı? Sadece söylediğim bileşenleri değiştirerek güncel oyunları (PUBG, Fortnite gibi) rahatça oynayabilir miyim? Eğer oynayamazsın değiştir derseniz 1200 TL gibi bir bütçeyi de ekran kartına ayırarak 3500 TL civarında bir sistem toplamayı düşünüyorum. Bu konuda hangi bileşenleri almalıyım, Ekran kartını değişip 1200 TL gibi bir fiyatı vermek gerekli mi? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Size tavsiyem şuan ki sisteminizi elinizden çıkarın kalan parayıda bütçenize eklersiniz çok daha performanslı bir sisteme sahip olursunuz bütçeniz yüksek olduğu için böyle bir öneri yaptım fakat param cebimde kalsın derseniz üstteki arkadaşın dediği parçaları alabilirsiniz ekran kartı en az 2 sene daha iş görür en azından düşük ayarda oynamak için.

Hemen hemen aklımda ki sistemi yazmışsın dostum ancak ben 2600 yerine 2600x veya 3500x düşünüyorum. Teşekkürler yorumun için
Size tavsiyem şuan ki sisteminizi elinizden çıkarın kalan parayıda bütçenize eklersiniz çok daha performanslı bir sisteme sahip olursunuz bütçeniz yüksek olduğu için böyle bir öneri yaptım fakat param cebimde kalsın derseniz üstteki arkadaşın dediği parçaları alabilirsiniz ekran kartı en az 2 sene daha iş görür en azından düşük ayarda oynamak için.
Sistemi satmak değilde çıkan parçaları 3 5 de olsa satarım muhtemelen arkadaşın dediği sistemde 2600 yerine 2600x veya 3500x düşünüyorum sistemi bu şekilde topladıktan sonra kendi ekran kartım ile oyun performansını deneyeceğim eğer beni tatmin ederse ekran kartını da 5 6 ay sonra değişirim diye düşünüyorum eğer performans alamazsam ekran kartını da alacağım RX 580 8 GB düşünüyorum bu konuda da fikirlerim bu şekilde sizlerden de tavsiye almam daha iyi olacaktır tabii. Yorumun için teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı