3500 TL Bütçeli Sistem Tavsiyesi (Monitör dahil değil)

Emin değilim, diğer arkadaşlar da gözden geçirsin. Sanki 550W daha iyi olacak gibi. Bir de güç kaynağında en azından 80+ sertifikası bulunmasına özen gösterin mümkün olduğunca.

Yardımlarınız için teşekkürler yaza kadar para biriktireceğim zaten dolar da düşerse çok güzel olacak umarım :)

Yardımlarınız için teşekkürler yaza kadar para biriktireceğim zaten dolar da düşerse çok güzel olacak umarım :)

Teknoloji hızlı ileriyor. 6 ay sonraki sistemler ve fiyatlar ne olacak şimdiden bilemeyiz. Satın almadan 1-2 hafta önce konu açman daha mantıklı. Şu an yapılan tavsiyelerin 6 ay sonra alacağın sisteme faydası olmaz.

Sende haklısın ama bir önceki bilgisayarımda çok hataya düştüm şimdi herşeyi öğrenip hata yapmamaya çalışıyorum :)

Sende haklısın ama bir önceki bilgisayarımda çok hataya düştüm şimdi herşeyi öğrenip hata yapmamaya çalışıyorum :)

Sistem toplama videolarını izle, epey katkısı olur. Hatta toplama işini de kendin yapabilirsin. Böylece her parçayı ucuz olduğu yerden alır ve 300-400 TL kar edersin. Ben geçen hafta aynen bu dediğimi yaptım.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı