3500 TL dağ bisiklet önerisi

Katılım
3 Ağustos 2020
Mesajlar
2.129
Çözümler
1
Yer
İzmir
3500 TL bütçe ile dağ bisikleti arıyorum. Yardımcı olur musunuz? Lütfen o paraya elektrikli bisiklet, scooter al tarzı şeyler yazmayın. Ayrıca 2. el alamam. Eğer gerçekten temiz kullanılmış İzmir Karşıyaka ve Karşıyaka'ya yakın yerlerde bulursanız atabilirsiniz. Bu arada 3500 TL'nin biraz üstüne çıkabilirim.
 
İzmir'de özellikle Karşıyaka tarafında sarı sitede ararsanız kesinlikle bulursunuz diye düşünüyorum. 2. el almak için biraz yanlış zaman gibi ama. Sonbaharda alırsanız sarı site yazın bir hevesle alınıp sonra pek kullanılmamış bisiklet kaynıyor. :)
 
Btwin diye satılırken Btwin Rocrider 520 modelini almıştım memnundum. Önde 3 dişli vardı gerçi bende, bu kadar dağ odaklı değildi.

 
Carraro Daytona 2927 HD 29" Jant 27 Vites 43 CM Dağ Bisikleti 2019 Mat Kırmızı - Siyah Fiyatları ve Özellikleri

Carraro Daytona 2927 Hd 29 Jant 27 Vites Erkek Dağ Bisikleti 2019 Model Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL (daha ucuz, nedenini anlamadım)

Kendimde kullanıyorum. Kullanıp memnun olmayan görmedim daha
Zaten şu anda RCX kullanıyorum fakat çok fazla parça değiştirdim ve biraz hunharca kullandım. Bu nasıldır? DAYTONA 927 29 Ayrıca RCX serisi her yıl yenileniyor mu yoksa sabit mi?
Hocam mükemmel bir bisiklet, şahsen kullanıyorum
 
Zaten şu anda RCX kullanıyorum fakat çok fazla parça değiştirdim ve biraz hunharca kullandım. Bu nasıldır? DAYTONA 927 29
Hocam bişey sorucam. Neden kimse bu bisiklet önermelerinde salcano demiyor ben şahsen salcano hector kullanıyorum ve memnunum. Daha ileri modellerin de kat kat iyi olucağını düşünüyorum. Size uygun Salcano Astro var mesela.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı