M Mustafa Durak Hectopat Katılım 15 Ekim 2014 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2016 #21 Tamam ama kredi kartım yok tek sorun o açıp kapatmak problem olmaz mı ? Bir de birşey daha soracağım ASUS ROG SWIFT RX 480 düşünüyorum 3 fanı var çok güçlü olacağa benziyor onu alsam mı? Zaten çok fazla birşey oynamam steamcommunity.com/id/tikkycaan hesabımdaki oyunları oynuyorum GTA 5 Overwatch vb. alırım.
Tamam ama kredi kartım yok tek sorun o açıp kapatmak problem olmaz mı ? Bir de birşey daha soracağım ASUS ROG SWIFT RX 480 düşünüyorum 3 fanı var çok güçlü olacağa benziyor onu alsam mı? Zaten çok fazla birşey oynamam steamcommunity.com/id/tikkycaan hesabımdaki oyunları oynuyorum GTA 5 Overwatch vb. alırım.
A AYBERKB Kilopat Katılım 23 Ağustos 2014 Mesajlar 353 Makaleler 6 Yer EDİRNE Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2016 #22 Mustafa Durak dedi: Tamam ama kredi kartım yok tek sorun o açıp kapatmak problem olmaz mı ? Bir de birşey daha soracağım ASUS ROG SWIFT RX 480 düşünüyorum 3 fanı var çok güçlü olacağa benziyor onu alsam mı? Zaten çok fazla birşey oynamam steamcommunity.com/id/tikkycaan hesabımdaki oyunları oynuyorum GTA 5 Overwatch vb. alırım. Genişletmek için tıkla... Havale konusuna açıklık getirmek istiyorum. Havale yapmak için kredi kartına gerek yok. banka atm'lerinden yapabilirsiniz.
Mustafa Durak dedi: Tamam ama kredi kartım yok tek sorun o açıp kapatmak problem olmaz mı ? Bir de birşey daha soracağım ASUS ROG SWIFT RX 480 düşünüyorum 3 fanı var çok güçlü olacağa benziyor onu alsam mı? Zaten çok fazla birşey oynamam steamcommunity.com/id/tikkycaan hesabımdaki oyunları oynuyorum GTA 5 Overwatch vb. alırım. Genişletmek için tıkla... Havale konusuna açıklık getirmek istiyorum. Havale yapmak için kredi kartına gerek yok. banka atm'lerinden yapabilirsiniz.
M Mustafa Durak Hectopat Katılım 15 Ekim 2014 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2016 #23 Tamam. Ama alınca aldığımız şeyi veriyorlar mı? Dolandırılmayalım sonra? Korkarım öyle şeylerden de. Eminim ve RX480li sistem dizeceğim. Çoğu insan RX480 daha iyi diyor.
Tamam. Ama alınca aldığımız şeyi veriyorlar mı? Dolandırılmayalım sonra? Korkarım öyle şeylerden de. Eminim ve RX480li sistem dizeceğim. Çoğu insan RX480 daha iyi diyor.
A AYBERKB Kilopat Katılım 23 Ağustos 2014 Mesajlar 353 Makaleler 6 Yer EDİRNE Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2016 #24 Bir şey olacağını sanmam çünkü bir çok kişi alışveriş yaptı ve sorun yaşayan çok az. Eğer İstanbul'da oturuyorsan elden alabilirsin.
Bir şey olacağını sanmam çünkü bir çok kişi alışveriş yaptı ve sorun yaşayan çok az. Eğer İstanbul'da oturuyorsan elden alabilirsin.
M Mustafa Durak Hectopat Katılım 15 Ekim 2014 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2016 #25 Oturuyorum Garanti sıkıntısı olur mu oradan alırsam?
A AYBERKB Kilopat Katılım 23 Ağustos 2014 Mesajlar 353 Makaleler 6 Yer EDİRNE Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2016 #26 Hayır olmaz. Herhangi bir arıza olduğunda onlara götürürsün. Sitenin en altında adresi yazıyor.
M Mustafa Durak Hectopat Katılım 15 Ekim 2014 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2016 #27 O kadar araştırmadan sonra bu sistemi alacağım. Size çok teşekkür ederim yaptığınız sistemler için.(Ekran kartı yok çünkü özel modellerden alacağım.) Ve de 250GB SSD.
O kadar araştırmadan sonra bu sistemi alacağım. Size çok teşekkür ederim yaptığınız sistemler için.(Ekran kartı yok çünkü özel modellerden alacağım.) Ve de 250GB SSD.
Son Anka Kilopat Katılım 20 Eylül 2015 Mesajlar 667 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2016 #28 Mustafa Durak dedi: O kadar araştırmadan sonra bu sistemi alacağım. Size çok teşekkür ederim yaptığınız sistemler için.(Ekran kartı yok çünkü özel modellerden alacağım.) Eki Görüntüle 176146 Ve de 250GB SSD. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan
Mustafa Durak dedi: O kadar araştırmadan sonra bu sistemi alacağım. Size çok teşekkür ederim yaptığınız sistemler için.(Ekran kartı yok çünkü özel modellerden alacağım.) Eki Görüntüle 176146 Ve de 250GB SSD. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan
A AYBERKB Kilopat Katılım 23 Ağustos 2014 Mesajlar 353 Makaleler 6 Yer EDİRNE Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2016 #29 Hayırlı olsun. Aldığınızda sistemin fotoğraflarını ve testlerini bekliyorum.
M Mustafa Durak Hectopat Katılım 15 Ekim 2014 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2016 #30 2 ay sonra bu sistemin fotoğrafları ve FPS testleri. Tekrardan teşekkürler ağabeyler Bu sistem, gelecekte çıkacak oyunları hangi ayarlarda açar? Bütçe yeterse 1060 alayım mı?
2 ay sonra bu sistemin fotoğrafları ve FPS testleri. Tekrardan teşekkürler ağabeyler Bu sistem, gelecekte çıkacak oyunları hangi ayarlarda açar? Bütçe yeterse 1060 alayım mı?