3500 TL ile sistem toplama

@gurcan9970 Seceneklerde X570 anakart var mi da? :D
Site ile e-posta üzerinden konuşup belli parçalarda değişiklik yapabiliyorsunuz. Anlık olarak satın alma ekranınıza ek seçenek sunacakları söylüyorlar. Tabi bunu deneyimleyeceğim günü heyecanla bekliyorum. 🙂
B6D14DD4-9BFD-42B6-BF0D-08D492AC2E51.png

Gerçekten tavsiye ediyorum bu sistemi. En kısa zamanda kendime alacağım sistemdir.
Özellikle rx 590+ ekran kartını tavsiye ediyorum. 1660 ekran kartına 300 tl fazla vermenize gerek yok.
Ben bu sistemi alırken anakartı x570 anakartla değiştirip alacağım bilginiz olsun. Sistemin ömrü 4-5 yıl. Anakart değişikliğiyle 6-7 yıla çıkartacağım.

Benden çok yaşayacaksın. 🙂
Vatandaki sistem'den daha iyi sizce bu sistem?

Vatandaki sistemdeki markaların çoğunu biliyor ve kullanıyorum sinerjide ki parçalar bilmediğim markalara ait.

Vatandaki sistem'den daha iyi sizce bu sistem?

Vatandaki sistemdeki markaların çoğunu biliyor ve kullanıyorum sinerjide ki parçalar bilmediğim markalara ait.
2 sistem de çok iyi açıkçası. Kararsız kaldım. Hangisi gönlünden geçiyorsa onu al. Bir bilgisayar mat siyah rgbsiz. Bir bilgisayar rgbli. Birinde 1660 var dersen açıkçası ben 590 ekran kartıyla idare etmeyeceğim en yakın zamanda yükselteceğim ve bu yüzden ekran kartının 10 fps düşük vermesi pek sorun olmazdı bana. Diğer soruna geldiğimiz zaman sinerjideki markalar çok iyi markalar. Merak etmeyin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı