3500 TL ileriye dönük PC toplama

Kendiniz toplamanız daha iyi olur. Örnek olarak burada Game Garaj'ın sistemi var ama işlemcisi stokta yok.

Hocam bu fiyatlara hazır sistemlerde daha az FPS alırsınız ve bu kadar iyi parçalar bulamasınız.
Teşekkürler ikinize de iyi forumlar.

Bu sistem hakkındaki düşünceniz nedir? İleriye dönük güzel gibi geldi. İleride bir ekran kartı ekleyerek tatlı bir sistem olur. Yorumlarınızı bekliyorum. Fakat burası 4200 TL oluyor. Sizin bütçenizi aşıyor biraz.

x2

Bu sistem hakkındaki düşünceniz nedir? İleriye dönük güzel gibi geldi. İleride bir ekran kartı ekleyerek tatlı bir sistem olur. Yorumlarınızı bekliyorum. Fakat burası 4200 TL oluyor. Sizin bütçenizi aşıyor biraz.

x2
SSD ve kasa hariç kafamdakiler ile aynı sayılır. Teşekkürler önerin için.

Şu anda dış bileşenler hariç 3500 TL bütçem var. Toplarken amacım aralıkta 2000 TL ile güncellerken çok fazla parça değiştirmeden kullanabilmem. Bilgisayarda aradığım özellikler. CS 60Hz yoldaş supreme, Valorant'ta 45 FPS plat oldum ve artık böyle oynamaktan bıktım. Bilgisayarda aradığım özellikler:
' İşlemci odaklı olması çünkü bu 2 oyun hariç oyun oynamıyorum, oynamak için Xbox'a sahibim.
' 120-240 GB SSD yeterli dediğim gibi iki oyun hariç Google harici kullanmayacağım.
' Amacım aralığa kadar 4:3 (alışkanlık) 1024x768 en Low ayarlarda 120 FPS sabit oynayabilmek.

Şimdiden teşekkürler iyi forumlar.
@Stoch merak ettim komik olan ne?

Üzgünüm o bütçeyle ileriye dönük sistem alamazsın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı