Kendiniz toplamanız daha iyi olur. Örnek olarak burada Game Garaj'ın sistemi var ama işlemcisi stokta yok.@EfeKanagül @Kralmelo @Tekin Alakuş @Wolfvo
Hazır sistem alsam daha mı pahalıya gelir? İkinci masaüstü kendime ve ilkinde de hazır almıştım.
Kendiniz toplamanız daha iyi olur. Örnek olarak burada Game Garaj'ın sistemi var ama işlemcisi stokta yok.
Pollux APU PRO - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemcisine sahip Neo Apu Pro oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Teşekkürler ikinize de iyi forumlar.Hocam bu fiyatlara hazır sistemlerde daha az FPS alırsınız ve bu kadar iyi parçalar bulamasınız.
SSD ve kasa hariç kafamdakiler ile aynı sayılır. Teşekkürler önerin için.Bu sistem hakkındaki düşünceniz nedir? İleriye dönük güzel gibi geldi. İleride bir ekran kartı ekleyerek tatlı bir sistem olur. Yorumlarınızı bekliyorum. Fakat burası 4200 TL oluyor. Sizin bütçenizi aşıyor biraz.
AMD Ryzen 3 4300GE Dört Çekirdek 3.50 GHz Kutusuz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
AMD Ryzen 3 4300GE Dört Çekirdek 3.50 GHz Kutusuz İşlemci arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com x2MSI B450M-A Pro Max AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B450M-A Pro Max AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B450M-A Pro Max AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 2.525,91 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Patriot Viper Steel 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 PVS48G320C6 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Patriot Viper Steel 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 PVS48G320C6 Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Patriot Viper Steel 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 PVS48G320C6 Ram özelliklerini incele, 549,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Sandisk Ultra 3D 500GB 2400mb-1750mb/s Nvme M.2 Ssd SDSSDH3N-500G-G25 Fiyatı - Trendyol
Sandisk Ultra 3D 500GB 2400MB-1750MB/s NVMe M.2 SSD SDSSDH3N-500G-G25 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com Corsair CV550 CP-9020210-EU 550 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair CV550 CP-9020210-EU 550 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair CV550 CP-9020210-EU 550 W Power Supply özelliklerini incele, 1.844,08 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com DarkFlash Aquarius Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DarkFlash Aquarius Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatlarını Akakçe ile takip et! DarkFlash Aquarius Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
SSD ve kasa olarak ne düşünüyorsunuz?SSD ve kasa hariç kafamdakiler ile aynı sayılır. Teşekkürler önerin için.
Dediğim gibi 120 gb ya da 240 gb (büyük ihtimalle PatriotBurst) Kasa olarak ya Zalman ya da MSI MAG FORGE 100M.SSD ve kasa olarak ne düşünüyorsunuz?
Şu anda dış bileşenler hariç 3500 TL bütçem var. Toplarken amacım aralıkta 2000 TL ile güncellerken çok fazla parça değiştirmeden kullanabilmem. Bilgisayarda aradığım özellikler. CS 60Hz yoldaş supreme, Valorant'ta 45 FPS plat oldum ve artık böyle oynamaktan bıktım. Bilgisayarda aradığım özellikler:
' İşlemci odaklı olması çünkü bu 2 oyun hariç oyun oynamıyorum, oynamak için Xbox'a sahibim.
' 120-240 GB SSD yeterli dediğim gibi iki oyun hariç Google harici kullanmayacağım.
' Amacım aralığa kadar 4:3 (alışkanlık) 1024x768 en Low ayarlarda 120 FPS sabit oynayabilmek.
Şimdiden teşekkürler iyi forumlar.
@Stoch merak ettim komik olan ne?
Dostum en kötüsünden sadece R5 1600-2600 8 GB ram li 500 TL lik ekran kartlı bir şey alırım ileride sadece ram ve ekran kartı değişimi yaparım biraz boş yorum olmuş.Üzgünüm o bütçeyle ileriye dönük sistem alamazsın.
Dostum en kötüsünden sadece R5 1600-2600 8 GB RAM'li 500 TL'lik ekran kartlı bir şey alırım ileride sadece RAM ve ekran kartı değişimi yaparım biraz boş yorum olmuş.