3500 TL Intel i5 4460 GTX 970 Sistem Tavsiyesi

erenrck

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bu ay PC toplamayı düşünüyorum. GTX 970 bulunan şöyle bir sistem topladım:
022.png

Bazı paylaştığım yerlerde bu fiyata DDR4'lü sistem topla dediler. Ben de bu konular hakkında çok fazla bir şey bilmiyorum yani gecikme süresinin düşük olması önemli. DDR4'lerde CL14'ten aşağı yok bildiğim kadarıyla ama MHz'leri yüksek onların da. Bir de okuduklarıma göre Zotac, Asus ve MSI'dan biraz daha iyi performans sağlıyormuş ve 3 tane fanı var. Yardımcı olursanız sevinirim, çok kararsız kaldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
2400 MHz CL 10 DDR4 bellekler mevcut. Corsair Dominator serisine bakabilirsiniz. Biraz pahalıdır. Bu kadar çok sorun etmenize gerek yok, 2400 MHz CL 12 gayet uygun fiyata bulabilirsiniz. 3500 liraya eski nesil sistem toplanmaz. Bütçeniz orta halli oyun bilgisayarı için oldukça yeterli. Zotac tavsiye etmiyorum. 3 tane fanı olması bir şeyi değiştirmiyor. Mesele fan sayısı değil soğutma teknolojisi.

İllaki i5 4460 alacağım, illaki DDR3 sistem toplayacağım diyorsan benim sistemi al, hem paran cebinde kalır. (Her türlü 2-3 yıla tarihi eser olacak zaten.)

Topladığın bilgisayar eski nesil ve bu ay biraz beklemeni tavsiye ederim bende aynı fiyata bilgisayar toplayacaktım fakat RX 480 ve 1070'i beklemen en doğrusu. RX 480 hesaplı olacağı gibi 970'i sollayacak gibi gözüküyor. Bu arada işlemciyi i5 6400 yapıp bellekleri DDR4 yapmanı tavsiye ederim. :) Anakart olarak B150 yada uygun fiyatlı Z170 tercih edebilirsin.

İllaki i5 4460 olsun demiyorum. Bana 3.500 TL'ye i5 6500'lü GTX970'li bir sistem toplar mısınız? Monitör dahil değil. 2400 MHz olan bir anakart koyarsanız iyi olur. OC yapmak istemiyorum. Bu arada i5 6400 iyi ancak GHz'si 2.7 olduğundan pek tercih etmiyorum. Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı