3500 TL İntel i7-6700, Asus GTX 1050 Ti Sistem

Msaklcc

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba.Yakın zaman da bir sistem toplamayı düşünüyorum. Sisteme ayırdığım bütçe monitör ile birlikte 4500-4800 TL. Sistem; aşırı uç grafik detay takıntısı olmamakla birlikte oyun oynama ve ağırlıklı olarak fotoğraf editleme işlemleri için photoshop kullanma amaçlı olacak. Şuan da kullandığım bilgisayar da GTA 5'i 25 fps de kendi halimde öyle çokta şikayetçi olmadan oynuyorum. Ancak photoshop ile beraber bazı grafik programlarını istediğim şekilde kullanamıyorum.

1050 Ti'nin de beni memnun edeceğini düşünüyorum fakat forumlar da olsun yorumlar da olsun insanların ekran kartı üzerine tavsiyelerini ve yorumlarını hunharca bir rekabete dönüştürdüğünü görünce sormadan edemiyeceğim. GTX 1050 ti bana yeter mi ? Yani eyvallah 15-25 arası FPS de zaman öldürmelik idare edip şikayet etmedim. Ama şimdi yeni bir PC toplamışken de buna tamah etmek olmaz. Ben fotoğrafta ki gibi bir sistem topladım. Sizin de önerilerinizi okumak isterim. Özellikle kasa hakkında ki yorumlarınızı okumak isterim. Kasa görüntü olarak gözüme şık gözüktü, fiyat olarak da uygundu o yüzden tercih ettim.

i7-6700 gtx 1050 ti.JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi bir sistem olmamış maalesef. İşlemciyi yükseltmek için RAM ve ekran kartından kısılmış. Buyrun, böyle dengeli bir sistem daha iyi olacaktır. Seçtiğiniz kasa'nın ise iç genişliği çok dar. Herkes ekran kartının sığmadığından şikayetci o kasada.

3500.jpg

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı