3500 TL iPad önerisi

Berk K

Decapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhabalar.

Üniversite öğrencisiyim içimi bir merak sardı oda IPad'e not almak araştırdığım kadarıyla verimli bir teknik. Sizlerden ricam bu işe uygun Apple Pen ile uyumlu bir cihaz arayışındayım. Fiyat konusunda pek bir fikrim yok bir sınırlama getirmek gerekirse 3500 TL gibi bir üst sınır uygundur.

İyi forumlar dilerim.

Öncelikle herkese merhabalar.

Üniversite öğrencisiyim içimi bir merak sardı oda IPad'e not almak araştırdığım kadarıyla verimli bir teknik. Sizlerden ricam bu işe uygun Apple Pen ile uyumlu bir cihaz arayışındayım. Fiyat konusunda pek bir fikrim yok bir sınırlama getirmek gerekirse 3500 TL gibi bir üst sınır uygundur.

İyi forumlar dilerim.

Apple ekosistemini kullanmıyorsanız iPad önermem. iPad mini 5 güzel gayet. iPad 7 de güzel.

Apple ekosistemini kullanmıyorsanız iPad önermem. iPad mini 5 güzel gayet. iPad 7 de güzel.
Evimde Apple herhangi bir ürün bulunmuyor bu not olayı tamamen beni cezbeden kısmı. Apple dışında başka ne önerebilirsiniz.
Ekranı büyük olsun dersen iPad 7. nesil öneririm. Ama performanstan yana isen iPad mini 5 öneririm.
Vallahi not alırken sıkıntı çıkarmasın istiyorum. Performans derken ne kadar ihtiyacım olabilir ki dizi izlerim not alırım.

Evimde Apple herhangi bir ürün bulunmuyor bu not olayı tamamen beni cezbeden kısmı. Apple dışında başka ne önerebilirsiniz?

Vallahi not alırken sıkıntı çıkarmasın istiyorum. Performans derken ne kadar ihtiyacım olabilir ki dizi izlerim not alırım.

O zaman tercihiniz iPad 7. nesil olmalı. Apple dışında önerebileceğim Samsung Tab S5E ve S6 Lite olur. Ama bir Apple stabilitesi veremez.

O zaman tercihiniz iPad 7. nesil olmalı. Apple dışında önerebileceğim Samsung Tab S5E ve S6 Lite olur. Ama bir Apple stabilitesi veremez.
Yanıtınız için çok teşekkür ederim peki bunun bir tık üstüne çıksak Apple için konuşuyorum hangi modele geliriz ve çıktığımıza değer mi ? Elimde bütçe var 3500 e kadar almışken 7. nesil değilde bir üstünü almak daha uzun ömürlü olabileceğinden soruyorum.

Yanıtınız için çok teşekkür ederim peki bunun bir tık üstüne çıksak Apple için konuşuyorum hangi modele geliriz ve çıktığımıza değer mi ? Elimde bütçe var 3500 e kadar almışken 7. nesil değilde bir üstünü almak daha uzun ömürlü olabileceğinden soruyorum.
İPad Pro alınabilir fakat kat be kat bütçenizi aşar ve değer. 7. nesil son nesil.

Yanıtınız için çok teşekkür ederim peki bunun bir tık üstüne çıksak Apple için konuşuyorum hangi modele geliriz ve çıktığımıza değer mi? Elimde bütçe var 3500'e kadar almışken 7. nesil değil de bir üstünü almak daha uzun ömürlü olabileceğinden soruyorum.

iPad 7. nesilin bir üstü mini 5 modelidir, onun üst modeli ise Air 3 modelidir. Ama o da 3900₺ dolaylarında bulunuyor. Bütçenizi aşacağından önermedim.

Eylül ayında öğrenci indirimden kalemle beraber İPad 7. Nesil alabilirsiniz bütçeye. Paperlike koruyucu, kablosuz mouse ve klavyeyle beraber mini bir bilgisayar olur.

Eğer kalem hariç 500 TL çıkmayı düşünürseniz en iyi opsiyon ipad air 3 olur ama kalem dahil 3500 TL bütçe düşündüğünüz ve not için kullancağınızı düşünürsek ipad 7. nesil en mantıklısı olur kalem dahil 3200 TL'ye denk geliyor. Not almak için ekran küçük olduğundan dolayı ipad mini 5 mantıklı gelmedi ama ekran boyutu sorun olmazsa ipad mini 5 en iyisi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı