3500 TL işlemci anakart RAM önerisi

• Konuyu başlatan A.E.G
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 646
Abicim şimdi sizin dediğinize göre teknoloji hiç ilerlemiyecek o zaman? Adam belirli bir bütçe koymuş, siz neden adama bütçesinin altında ürün tavsiye ediyorsunuz?
Toplam 3455 lira.

Bu parçaları alabilirsin. Gayet güzel parçalar.

Kardeş öncelikle ben 4RAM slotu istiyorum bir de 3.0 girişinin 24 pin soketinin yanında olmasını. Ayrıca işlemci RAM yükseltme yapılabilir ama zırt pırt anakart yükseltilmez.
Intel ne önerirdiniz?

Şunlara bakabilirsiniz:

Kırmızı temalı oldu 😀 Bütçe kaldı isterseniz daha yüksek Mhz değerlerine sahip bir RAM alınabilir.

Kardeş öncelikle ben 4RAM slotu istiyorum bir de 3.0 girişinin 24 pin soketinin yanında olmasını. Ayrıca işlemci RAM yükseltme yapılabilir ama zırt pırt anakart yükseltilmez.
Intel ne önerirdiniz?
Ben şahsen artık İntel'e yaklaşmıyorum. Ama diğer arkadaşlar bir öneri de bulunabilir.

@299884 konuya iyiki geldiniz. Bence troll yapıyordu arkadaş. Tomahawk size uzun yıllar götürür. Sistemim en önemli parçaları, bana göre anakart ve güç kaynağıdır.

X serisi O.C'a yatkın, bu yüzden bir tane de soğutucu ekleyin derim. @Sylveon hocamın önerdiği gibi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı