Şu anda 2 yıl önce aldığım Glorious Model O kullanıyorum. Kablosuz bir mouse almak istiyorum ve bu fareden biraz daha büyük olursa güzel olur. Yardımınız için şimdiden sağ olun.
A9 ve A9 Plus modellerinde yaşanabilen tuş tıklaması problemi için hub.atk.pro sitesi üzerinden firmware sürüm güncellemesi gerekmektedir. Sürümün en az V1.15'e yükseltilip aynı zamanda "keystroke anti-shake delay" ayarı da 0ms'ye çekildiği zaman takılma sorunu tamamen çözülmüş olacaktır. Mouse...
Kutu içeriğinden çıkan dongle 4K Hz desteklemektedir. Mouse, kutu içeriğinden çıkan kablo yardımı ile 8K Hz kullanılabilmektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi...
Şu anda 2 yıl önce aldığım Glorious Model O kullanıyorum. Kablosuz bir mouse almak istiyorum ve bu fareden biraz daha büyük olursa güzel olur. Yardımınız için şimdiden sağ olun.
Fantech Helıos Iı Pro S Xd3v3 Nordıc 4k 8k Pixart Paw 3395 26k Dpı 55 Gr. Kablosuz Oyuncu Mouse Beyaz en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...