Ajazz çok hain bir satıcıymış onu öğrendim. Ne demek bize gönderim yok. Milette 75 80 dolar bize gelince 100 dolar vergi vs toplam zaten 125 dolara geliyor.
Ajazz çok hain bir satıcıymış onu öğrendim. Ne demek bize gönderim yok. Milette 75 80 dolar bize gelince 100 dolar vergi vs toplam zaten 125 dolara geliyor. Eki Görüntüle 2134149
Hocam Türkiyeye gelse düşünmeden alacağım bir model sesi vs her şeyini beğendim 8000 mah olması da cabası ama vergi vs insanın kursağında kalıyor. Mango olanın switchleri çok iyi siyah olanın da görüntüsü çok iyi.
Ajazz çok hain bir satıcıymış onu öğrendim. Ne demek bize gönderim yok. Milette 75 80 dolar bize gelince 100 dolar vergi vs toplam zaten 125 dolara geliyor. Eki Görüntüle 2134149
Türkiye'de klavyeyi satın alan olsa soracağız kalite mi değil mi diye de satın alan yok. Ben pek kalitesinde değilim de klavye efsane gözüküyor. Üstüne kullanılan switchler baya iyi.
Türkiye'de klavyeyi satın alan olsa soracağız kalite mi değil mi diye de satın alan yok. Ben pek kalitesinde değilim de klavye efsane gözüküyor. Üstüne kullanılan Switch'ler bayağı iyi.
Kanka klavyeyi aldım 4 ay gibi bir şey oldu harbiden 1 hafta içinde bende olacak herkes için videosunu da çekip Youtube atmayı düşünüyorum bakalım parasına değer mi ek olarak Çin' den arkadaşım getirdi fiyat baya uyguna geldi şuan bakıyorum 3.800 falan ama bana 1.700 gibi bir rakama denk gelecek. Umarım beklediğim gibi çıkar..