3500 TL Klavye tavsiyesi

Bütçe
2000-3500

A1a2g2

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: Ryzen 5 2600x 3600mhz
Anakart: Asus B450m-K
Ram: Corsair Vengeance LPX 8GB (1x8GB) DDR4 3000MHz
Ekran Kartı: Asus PH-GTX1660TI-O6G
SSD: Toshiba OCZ TR200 480GB SSD Disk
Kasa: Corsair Carbide Spec Delta RGB 550W Tempered Glass Gaming Kasa
Herkese merhaba, bütçem 2000-3500 lira arası ve klavye almayı düşünüyorum. Şu anda Gamepower Warlock red switchli klavyesini kullanıyorum ve HyperX alloy Origins 65 Aqua switchli klavyesini almayi düşünüyorum. Onun yerine onerebileceginiz daha iyi bir klavye öneriniz varsa yazabilirsiniz.

Akko3068B plus klavyesini benziyor fiyat olarak 2 katı ama düşünülebilir evet.

Arkdaslar birkaç model beğendim ve kararsız kaldım su modeller hakkinda fikrinizi belirtirseniz sevinirim

Bu klavyeleri buldum şu ana kadar ama farklı bir tavsiyeniz varsa yinede yazarsanız sevinirim.

Akko3068B Plus klavyesini benziyor fiyat olarak 2 katı ama düşünülebilir evet.

Arkadaşlar birkaç model beğendim ve kararsız kaldım su modeller hakkinda fikrinizi belirtirseniz sevinirim

Bu klavyeleri buldum şu ana kadar ama farklı bir tavsiyeniz varsa yine de yazarsanız sevinirim.

Custom toplamak en iyisi.

Uğraşılacak bir şey yok ki.
Nasıl yapılacağını vs. bilmediğim için dedim

Herkese merhaba, bütçem 2000-3500 lira arası ve klavye almayı düşünüyorum. Şu anda Gamepower Warlock red switchli klavyesini kullanıyorum ve HyperX alloy Origins 65 Aqua switchli klavyesini almayi düşünüyorum. Onun yerine onerebileceginiz daha iyi bir klavye öneriniz varsa yazabilirsiniz.
Bir de şunun bilgisini vermek istiyorum
Klavye tercihen küçük olsun istiyorum 65,70,75 olabilir ve ekran gibi şeyler istemiyorum sade bir klavye benim için kafi

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı