3500 TL Klavye tavsiyesi

Bütçe
2000-3500
Ajazz 820 pro ve ajazz 820 ürününü amazonda buldum ama görünüş olarak aynı gibi duruyorlar bir bakabilir misiniz

Hocam zaten Amazon ile AliExpress neredeyse aynı zamanda getiriyorlar.
Aliexpresste istediğim renk kalmamış o yüzden birde aradaki farki anlayamadım ben hala

Dostlarım kararımı verdim Ajazz 820 Pro ürününü alacağım AliExpress'te beyaz-mor renkli klavye vergiler dahil 2300 liraya geliyor, Amazon'da ise 3300 liraya denk geliyor AliExpress'teki tek sorun istediğim renk olan gri klavye stokta yok.

Son düzenleme:
Dostlarım kararımı verdim Ajazz 820 Pro ürününü alacağım AliExpress'te beyaz-mor renkli klavye vergiler dahil 2300 liraya geliyor, Amazon'da ise 3300 liraya denk geliyor AliExpress'teki tek sorun istediğim renk olan gri klavye stokta yok.
Stok bekleyebilirsiniz hocam isterseniz.

Stok bekleyebilirsiniz hocam isterseniz.
Yakın tarihte gelir mi acaba ?

Aliexpressten ilk defa alışveriş yapacağım da sizin attığınız linkteki satıcıdan başka saticilarda da var ama onlar güvenilir midir ?

Son düzenleme:
Aliexpressten ilk defa alışveriş yapacağım da sizin attığınız linkteki satıcıdan başka saticilarda da var ama onlar güvenilir midir ?
Epomaker gayet güvenilirdir hocam çoğu kişi kendi sitesinden alışveriş yapıyor ama vergi çıktığı için kendi sitesinde AliExpress'te daha ucuza geliyor.

Epomaker gayet güvenilirdir hocam çoğu kişi kendi sitesinden alışveriş yapıyor ama vergi çıktığı için kendi sitesinde AliExpress'te daha ucuza geliyor.
60 dolar diyor o da çevirince 2 bin lira yapıyor ama vergisinin ne kadar olduğunu nereden görebilirim.

Arkadaşlar son kez almadan fikirinizi soruyorum Ajazz ak 820 Pro ürünü için AliExpress'te 2500 liraya denk geliyor Amazon'da ise 2800 liraya denk geliyor hangisini tercih etmeliyim

60 dolar diyor o da çevirince 2 bin lira yapıyor ama vergisinin ne kadar olduğunu nereden görebilirim.

Arkadaşlar son kez almadan fikirinizi soruyorum Ajazz ak 820 Pro ürünü için AliExpress'te 2500 liraya denk geliyor Amazon'da ise 2800 liraya denk geliyor hangisini tercih etmeliyim
Epomaker sitesinden Ak820 Pro alırsanız 500-1000 TL arasında gümrük görevlilerin kafasına göre bir vergi çıkıyor. AliExpress'teki Ak820 Pro'da para birimini dolar yaparsanız 65.29 dolara geliyor o da 2162 TL yapar. Alırken bankanızın dolar kuruna bakmayı unutmayın.
1722441828954.png

Son düzenleme:
Epomaker sitesinden AK820 Pro alırsanız 500-1000 TL arasında gümrük görevlilerin kafasına göre bir vergi çıkıyor. AliExpress'teki AK820 Pro'da para birimini dolar yaparsanız 65.29 dolara geliyor o da 2162 TL yapar. Alırken bankanızın dolar kuruna bakmayı unutmayın.
Eki Görüntüle 2269711

AliExpress'te dolara çevirip satın almak daha mı mantıklı yine aynı fiyata gelmiyor mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı