3500 TL Laptop Önerisi

SwagMonster

Hectopat
Katılım
4 Kasım 2014
Mesajlar
33
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba, direk konuya gireceğim.

Bana kodlama yaparken ve 3 boyutlu uygulamaları kullanırken kasmayacak, oyunları ferah bir şekilde oynatacak, pil ömrü uzun giden bir laptop lazım. Aklım Asus ve Lenovo arasında gidip geliyor. Varsa bir tavsiyeniz şimdiden teşekkür ederim.
 
3 AAA dediğimiz oyunları oynaman çok zor. Anca 720p de düşük ayarlarda açarsa açar. CS GO, LOL, Fortnite gibi oyunları da 1080P de oynarsın.

Tavsiyem şu yeni çıkan laptopların arasında.

 


Bütçene göre en iyilier bu ikisi.Test sonuçularına göre ekran kartları aşağı yukarı aynı.Çok fazla bir performans beklemiyorsan acer'ı tavsiye ederim fiyatına göre özelikleri bayağı iyi.Radeon 540x hakkında bazı yerlerde optimizasyon sorunları olduğu okudum test sonuçlarına göre oynattığı oyunları oynatamıyormuş.Fakat benim baktığım oyun videoların da aynı işlemciye sahip vega8 ekran kartı ile aşağı yukarı min. 40fps civarı alıyordu.(Vega8 540x den daha düşük bir ekran kartı.)
Lenovo ya gelecek olursak bu fiyat bandında ki en iyilerden biri diyebilirim fakat mx150 ekran kartının da frekansının düşük olduğu bir versiyonu da mevcut.Alırken ona dikkat.Düşük versiyona denk gelirsen 540x den bile daha düşük performans alırsın.Acer'ın ekran 1080p lenovo 720p.Kısaca anlayacağın 4 bin altına inince bir yerlerde kısmak zorunda kalıyorsun.Karar senin.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı