3500 TL Laptop Önerisi

Eğer laptopu sadece oyun değil okul için de alıyorsan, laptopları tek performanslarına göre değil aynı zamanda ısınma , ağırlık ve kasa kalitesine de değerlendirmek gerekir. O baktığın oyun laptoplarının çoğ ağır ve taşıma için elverişsiz. İllaha oyunları ultra da oynamam da medium-high arası oynarım, rahat taşımak isterim ve kasası da çok kaliteli olsun dersen Asus N550JV yi tavsiye ederim. Gerçekten kasa kalitesi olarak muazzam diyebilirim. Ben de üniversite için henüz 2 hafta önce aldım ve gerçekten çok memnunum. Oyunlarda da hiç sıkıntı çıkarmıyor ve high ayarlarda akıcı bir şekilde oynatıyor.
 
Kasa kalitesi ses ve ağırlığından dolayı monster'ı tercih listemden çıkardım. Msı daha estetik duruyor. Sırf oyun için almayacagımı belirttim. Sadece oyun için alsam masaustu alırdım ancak bana üniversitede vs lazım olacak monster gezdiremem. Asus a gelince 1 sene bilemedin 1.5 2 sene high medium oynatır uzun ömürlü olacagını pek sanmıyorum. Aklımdakini paylaşmak isterim.
MSI GE70 2PE-406TR Apache Pro Core i7-4710HQ 16GB 128GB SSD + 1TB GTX860M 2GB 17.3" Full HD Win 8.1 (Hediyeli) | sanalmarketim
Sizce herhangi bi eksisi var mı bu notebook un yorumlarınızı bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Gtx860m son derece başarılı ssd ile hızına hız katar i7 olsun 16gb ram ı olsun win 8.1 i olsun kasa kalitesi ses klavye vs vs vs - si yok denilebilir. Isınmayı bilmiyorum sogutuculu kullanırım oyun oynarken. Bu ürünü almaya karar verdim hepinize teşekkür ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı