3500 TL PS5 için monitör önerisi

Çıktığı dönem konuşuluyordu, sonradan da bir güncelleme yapılmadı diye biliyorum ama net bir haber bulamadım, kullanıcı deneyimi öğrenmek lazım. Benim de net bilgim yok.


Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Şaşırtıcı anladığım kadarıyla. 4K veya 1080p sabitliyor. Arasını neden oynatmıyor ki saçmalık.

Bilgilendirme için teşekkürler.
 
PS5'in 2K çözünürlük desteği yok diye biliyorum. Bayağı tepki aldı hatta bu durum. Neden 120 Hz istiyorsunuz? CoD vs oyunlar için mi?

R6 için en çok oynadığım oyun 2K desteği yok 4K 144 Hz de çok pahalı.
İki defa aoc aldım ikiside sorunlu çıktı bir daha almam
2 k mı düşünüyorsunuz? Curved mi düz mü? Biraz ayrıntı verirseniz daha iyi öneri yapılabilir. Gerçi 27" yazmışsınız ama 23, 8" öneri geliyor ama bunları hep yapıyorlar :)

Baktığınız LG 1080p 240 Hz, G5 ise 2K.

Curved hoşuma gitti daha önce düz kullanıyordum pek fark etmez sorun çıkarmasın yeter. AOC yüzünden biraz başım ağrıdı servis yüzünden.
 
Desteklemediğini biliyorum ancak ileriye yönelik olarak daha doğru bir seçim olur. bakarsın güncelleme gelir yada satarken daha kolay satarsın. 2k 144+ hz seçimler daha çok talep görecek vs. vs. bi çok neden.
 
27GL83A-B modelinin kontrast performansı çok iyi değil ama renkler oldukça kaliteli. VA panelde daha kaliteli siyahlar görürsünüz fakat renkler LG modeline kıyasla daha düşük kalitede olur. Buna göre bir tercih yapmanız lazım.

LG 2600 TL alabilirim Samsung 3300 TL o zaman fazla para vermeye gerek yok gibi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı