3500 TL Sistem Önerisi

Çok zor ve anlamsız olur K ibareli bir PC toplamanız.
 

Dosya Ekleri

  • 3500 tl pc toplama.PNG
    3500 tl pc toplama.PNG
    85,3 KB · Görüntüleme: 97
Çok zor ve anlamsız olur K ibareli bir PC toplamanız.
Özür dilerim fakat topladığınız sistem hoşuma gitmedi yani referans tasarım bir RX 480 almak yerine ki hepimiz biliyoruz ki RX 480 kötü bir referans tarasıma sahip ve fazla ses çıkarıyor bir de PSU sadece 600W olması yanlış geldi 3500 TL bir sisteme +80 bronz sertifikalı bir PSU gerekiyor bence ne ise bende böyle bir sistem topladım.
pc.png
 
En performanslı sistemlerden birisi.
 

Dosya Ekleri

  • Ekran Görüntüsü (40).png
    Ekran Görüntüsü (40).png
    90 KB · Görüntüleme: 87
Son düzenleyen: Moderatör:
@Emresirkeci Haklısınız saygı duyuyorum sizin düşünceniz. Ekran kartı konusundan yanlış yaptığımı az önce fark ettim. Arkadaştan özür diliyorum. Sizin ekran kartı konusundaki yorumunuz çok doğru.Ama Bana göre RX470 ekran kartına 8Gb almak mantıksız olduğu için referans koymuştum ama hata yaptığımı fark ettim. Ayrıca zalman Z3 plus kasasındaki PSU çok kaliteli. İncelemelerine bakabilirsiniz. Ama referans tasarım konusunda hata yapmışım. Uyardığın ve eleştiride bulunduğun için çok saol... Daha dikkatli olacağım :):)
 
Ara Toplam2.920,01 TL
Toplam KDV525,61 TL
Sepet Toplam Fiyatı3.445,62 TL
[TBODY] [/TBODY]
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı