3500 TL Sistem Tavsiyesi

Ben benim sistemim daha iyi demedim. F/P olarak senin önerdiğin sistem daha kötü demedim. Ben arkadaş sorduğunda tavsiye etmiyorum siz bilirsiniz dedim. Buna rağmen: "Senin beğenmediğin bu sistem çok daha F/P.." bu senin cümlen dimi?

Sen benim sistemimle alakalı yorum yapmışsın ve bu yorumu yaparken kullandığın kelimeler kendi önerdiğin sistemle karşılaştırma niteliğinde. Anakart değişmiş güzel olmuş demişsin kasayla alakalı da: "Kasa da değişmiş. O kasayı bilmiyorum ama senin gözünden yine de güzel olmuş." demişsin. Ben önerdiğim sistemi senin onayına sunmadım ama sen durup dururken iyi olmuş iyi olmamış demişsin. Senin önerdiğin sistemdeki kasayı internette aradım herhangi bir inceleme bulamadım. Benim bildiğim Nagas diye üretici bir firma yok. Bununla alakalı nova bilgisayara mesaj attım cevap gelmedi. Benim bildiğim Aopen firmasının Nagas adında güç kaynağı serisi var: http://www.aopen.com/turkey/shop/aopen-products/categories/power aynı firmanın kasaları: http://www.aopen.com/turkey/shop/aopen-products/categories/housing
Giriş seviyesi bir sistem olsa diyecem ki tamam ama ben olsam bu bütçeye bunun gibi bilinmedik bir kasa almam. Çünkü yok yani internette bir tane bulamadım inceleme yada herhangi başka birşey. Bu yüzden 3500 liraya Corsair gibi bilinen ve kaliteli bir markanın ürününü önerdim ufak bir araştırma yapsaydın kasayla alakalı bilgi sahibi olurdun zaten. Bunun dışında çarpan kilidi açık bir işlemci de önerdim.

Bu sebeplerden dolayı senin sistemini tavsiye etmediğimi belirttim. Ne daha iyi ne daha kötü dedim sadece tavsiye etmiyorum dedim ama sen durup dururken kendi sisteminle karşılaştırma yapmışsın: "Anakartta değişmiş güzel olmuş. Kasa da değişmiş. O kasayı bilmiyorum ama senin gözünden yine de güzel olmuş. Senin beğenmediğin bu sistem çok daha F/P.." ne oluyor? Ben senin sistemin daha iyi yada daha kötü demedim. Fiyat/performans olarak benim sistemim daha iyi demedim. O sistemi beğenmiyorum da demedim sadece tavsiye etmiyorum dedim. Şimdi bu cümlelerden benim ne anlamam gerekiyor? Etki tepki yok demişsin birde :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı