3500 TL spor ayakkabı önerisi

thebugrraa

Picopat
3500 TL'lik spor ayakkabı arayışı içindeyim. Parolapara kampanyasıyla 4000 TL'ye çıkabilirim. Yaz için şortun altına giyilecek, bilekli olmayan ayakkabı arıyorum.
Nike olursa daha güzel olur ama Adidas da okeydir. Dunk tarzı modeller hoşuma gidiyor. Ayakkabı mavi, lacivert, siyah ya da beyaz olursa iyi olur. Renkli olmasın çünkü kombinlere uyduramam. Genelde beyaz ve siyah giyiniyorum çünkü. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu modelin hem beyazini hem kirmizisini kullanıyorum tavsiye ederim.

Hocam bir şey sorucamda. Bu ayakkabıyı 1.5 senedir kullanıyorum. Bileğin arka kısmı çekçeğin koyulduğu yer söküldü ve içindeki sert parça biraz kırıldı gibi geliyor. Bu ayakkabıyı mahalle ayakkabı tamircisinde yaptırabilir miyim tamir edebilirler mi?

Dediğim yerdeki kumaş ve içindeki sünger parçalandı yani.

Vallahi hocam bende oyle bir sorun olmadi hiç bilmiyorum açıkçası ama soyle bir şey gormustum belki yardimci olur.
Boss Tape Ayakkabı Topuk Yaması Kendinden Yapışkanlı Ayakkabı Tamir Bandı Siyah - Fiyatı, Yorumları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…