3500 TL Telefon Önerisi

Sizce hangisi

  • P Smart Pro 2019

    Oy: 1 6,3%
  • Galaxy A51

    Oy: 8 50,0%
  • Galaxy A31

    Oy: 0 0,0%
  • Galaxy M31

    Oy: 7 43,8%

  • Oy verenlerin toplamı
    16
Redmi serisinin ne mahzuru var? Kız arkadaşıma Redmi Note 9 Pro almayı düşünüyoruz. A51 ile arada kalmıştık.
Mi 4x kullanıyordum. Dahili uygulamaların çoğu reklamlı. Deliriyordum kullanırken. Hava durumu uygulaması gibi alakasız uygulamalar saçmasapan izinler istiyor, vermezseniz çalışmıyor.
 
Verdiğin seçenekleri göz önünde bulundurmadan yazacağım, eğer oyun oynamayacaksan öyle pahalı pahalı seviyelere çıkmana gerek yok. Tipik bir insan sosyal medya uygulamalarında gezer, fotoğraf çeker... Fotoğraf konusunda da çok kaliteli olsun derdinde değilsen 2000 TL bandının üstüne çıkmana gerek yok bence.
Telefon kasmasını falan istemem. Açık kalan uygulamaları bile kapattığını sanmıyorum. 2000 altı androidler biraz sıkıntı olur
P smart asla tavsiye etmem. Kuzenim ve bir arkadaşım kullanıyor çok şikayetçiler. Arkadaşın ekranı bozulmuş, servis tamir etmiş. Çok geçmeden yine bozulmuş.
Beni açılan kamera sistemi de korkutmuyor değil. Kolay bozulabileceğini düşünüyorum ama en çok korkutan şey gelecek güncelleme ile google desteğinin kesilme ihtimali olması.
Redmi serisinin ne mahzuru var? Kız arkadaşıma Redmi Note 9 Pro almayı düşünüyoruz. A51 ile arada kalmıştık.
Xiaomide bence alınabilecek serisi mi serisidir. Redmiler o kadar uzun süreli olmuyorlar ve yazılım desteği çabuk kesiliyor.
 

Geri
Yukarı