3500 TL veya altı %100 klavye önerisi

Bütçe
2000-3500 TL

ScaryPotatoGuy

Decapat
Daha fazla  
Logitech G413 SE modeli var şu an aklımda çünkü RGB yok, switchler güzel ve rahat, numpad vb. her şeyi var kısaca %100.

Oyun yine oynuyorum, normal yazma işlerinde de kullanırım. Böyle benzeri tek renkli güzel klavye önerileriniz varsa açığım.

TKL olsa olur mu? VGN A75 Hall Effect Klavye manyetik olduğu için FPS oyunlarında 1-0 önde olacaksın.
Numpad bazı oyunlar için gerekli oluyor, üstelik harflerin tuşların önünde olması pek iyi olmadı. Bana yararı yerine zararı olurdu büyük ihtimal.

Aynısı arkadaşımda da vardı ve switchler aşırı sesli. Öyle takır takır ses çıkıyor ki dikkatim dağılıyor.

Switchleri göz önünde bulundurmazsak birkaç sorum var; Klavye yazılımından bahsettiğim gibi tek bir renge atama yapabiliyor muyuz? Anti-ghosting tuş basma limiti ne kadar?

Son düzenleme:
Logitech G413 SE modeli var şu an aklımda çünkü RGB yok, switchler güzel ve rahat, numpad vb. her şeyi var kısaca %100.

Oyun yine oynuyorum, normal yazma işlerinde de kullanırım. Böyle benzeri tek renkli güzel klavye önerileriniz varsa açığım.

Akko mükemmel markadır. Switchleri de gayet kaliteli.

Numpad bazı oyunlar için gerekli oluyor, üstelik harflerin tuşların önünde olması pek iyi olmadı. Bana yararı yerine zararı olurdu büyük ihtimal.

Aynısı arkadaşımda da vardı ve switchler aşırı sesli. Öyle takır takır ses çıkıyor ki dikkatim dağılıyor.

Switchleri göz önünde bulundurmazsak birkaç sorum var; klavye yazılımından bahsettiğim gibi tek bir renge atama yapabiliyor muyuz? Anti-Ghosting tuş basma limiti ne kadar?

Dostum FPS ağırlıklı oynuyorsan manyetik switch al.

Switchleri göz önünde bulundurmazsak birkaç sorum var; Klavye yazılımından bahsettiğim gibi tek bir renge atama yapabiliyor muyuz? Anti-Ghosting tuş basma limiti ne kadar?

Ses olayını bilmiyorum ama red switch blue switchi de var belki ondaki blue switchdir. Bu arada tabii ki tek renge ayarlanıyordur ASUS'un yazılımı var ayrıca Anti-Ghosting sınırı yok diye biliyorum.

Kablosuz şart değilse bunu alıp geçin derim.
Başka renk seçenekleri yok mu?
Fiyatı uygun gelen beğendiğinizi alın hocam.
Ben olsam bunlardan birini alıp ileride keycapleri değiştirirdim nasıl olsa kasa renkleri siyah veya beyaz.

Geri
Yukarı