3500 TL'lik Sistem Önerisi

Arkadaşlar JaroxJamaica'nın tavsiye ettiği sistemi alacağım fakat GTX 780'i alacağım PowerColor R9 290 yerine. bu sistemi siz onay verirseniz bir sıkıntı çıkmaz derseniz şu an Vatan'dan siparişini vereceğim.

JaroxJamaica arkadaşım GTX 780 gayet iyi bir kart.

Son düzenleyen: Moderatör:
BuLuTReiz Lütfen üslubunuza dikkat edin. Burada insanca sistem tavsiyesi istedim. Lütfen siz tavsiye vermeyin. Verecekseniz konuyu kapatın.

Elbetteki Gtx 780 gayet iyi bir kart. Ben aksini idda etmedim. Ben Gtx 770 kullanıcısıyım. Ben karttan çok memnunum. Fakat benim kullanım amacım oyundan ziyade render ve çizim yapmak. Ben bu yüzden aynı performansı veren ve daha ucuz olan rakibi R9 280X almadım.
Eğer çizim yapmayacaksan neden daha fazla para verip daha az performans almak istiyorsun ki? R9 290 alman çok daha mantıklı olacaktır. Asus sevdan senin ileride çok pişman olacağın kararlar vermene sebep olacak.

Ben üslubumla konuşuyorum. Argo kelime kullanmadım. Arkadaşların bilgisi var önerdikleri sistem de uyumlu r9 serisi daha da performanslı bir kart. Onlar sistem toplama tavsiyesini verdi, tavsiyeleri gayet iyiydi. Ben de r9 serisi almanı öneririm. r9 serisi alırsan gtx serisinden kıstığın parayla işlemcini yükseltebilirsin.

JaroxJamaica arkadaşım kusura bakmayın kartın limitini 2500 TL olarak görmüşüm. 400 TL limiti ama banka 3500 TL veriyor 3500 TL'lik bir sistem önerisi yapin, siz onay verin ben anında siparişini vereyim. Sipariş kaç günde gelir ?

Vatan'dan, Yapı Kredi World ile ödeme oluyordu değil mi ve 9 taksit seçeneği var mıdır ? Tavsiyeni verirsen bende onayını alarak siparişi vereceğim.

JarozJamaica tavsiyeni yapacak mısın?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı