3500 TL'lik Sistem Toplama

Yakupcan

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar forumda yeniyim kendime sırf oyun için 3500 TL'lik bir sistem dizdim. 3500 den fazla olmasın lütfen. Benim topladığım sistem bu siz bu fiyata ekran klavye dahil toplar mısınız? Teşekkürler.

sistem.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu paraya daha iyisini toplarsın ayrıca oyun için mouse + klavye alacaksan bunlar işe yaramaz.

Bekliyorum mause ve klavyeye para vermek istemedim. Zaten çabuk alışırım yada daha sonra değiştiririm olsun diye ekledim

APU koydum çünkü oyun dışında farklı bir işlem yapmayacağım. Yapsam bile CS6 da bana yeterli performansı verecektir. 8350 koyacaktım ama anakartıyla birlikte ortalama bir fiyat tutturamadım. O yüzden full oyun APU koydum.

Kendi sitemini ne kadara topladın GencKlavye ?
Kardeşim sistemi daha almadım. Bi süre daha almayacağım. Sanırım; sana önerdiğim mönitörle beraber 3500 TL gibi bir fiyatı vardı. Ama değiştireceğim o sistemi. Ekran kartı sana önerdiğimden olacak. :D

APU koydum cünkü oyun dışında farklı bir işlem yapmıcam. Yapsam bile CS6 da bana yeterli performansı verıcektir. 8350 koyucaktım ama ana kartıyla birlikde ortalama bir fiyat tutturamadım. O yüzden full oyun apu koydum.
Sana önerdiğim sistemi olmalısın. Apu düşük bütçeli sistemler içindir.

Tek fark 8320 koyman disk fiyatını düşürmen ve anakarta ve soğutucu ve ekrana fazla para vermek. Bunlar bana ne kazandıracak?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı